Vaderdag en een rondje Buiksloterham

Vaderdag en een rondje Buiksloterham

Het is bijna weer Vaderdag. Heb je nog geen cadeau voor Vaderdag? Wil je eens origineel zijn? Het is uniek om je vader een wandeling in Amsterdam voor Vaderdag te geven. Dat is zondagmiddag mogelijk. Er is dan een nieuwe wandeling van ‘De Nieuwe Stad op Zondag’.

Architectuurcentrum ARCAM

Architectuurcentrum ARCAM is de drijvende kracht achter de gezellige informatieve wandelingen door de stad. Met Vaderdag in Amsterdam wordt er een rondje ‘Buiksloterham’ gewandeld.

“Iedere zondag trekken we naar één van de nieuwe stadswijken waar sinds kort wordt gewerkt, gerecreëerd én gewoond”, aldus de enthousiaste organisatie van deze stadse wandelingen.

Bierproeverij bij de Tolhuistuin

Speciaal voor Vaderdag schreven we een blog. Zo kun je bij de Tolhuistuin, een dag voor Vaderdag naar een bierproeverij. De meeste vaders worden hier wel gelukkig van. De wat meer culturele vaders zouden een bezoekje aan theater kunnen waarderen. We tipte in ons artikel over Vaderdag theater locatie Betty Asfalt.

Bier of theedrinker

Is je vader niet zo’n bierdrinker en drinkt hij liever thee? Dan zou een bezoekje aan een theetuin in Amsterdam een aangename verrassing kunnen zijn.

Het bosterras van de Amsterdamse manege

In het Amsterdamse Bos hebben we een leuke tip. Neem eens een kijkje bij het bosterras van de Amsterdamse manage. Hier kun je gezellig van een lekkere kop thee genieten. Voor meer informatie neem je een kijkje in ons blog met tips over Vaderdag in Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl