Leuke dingen doen - Schaakfestival

Leuke dingen doen – Schaakfestival

Een schaakfestival, en dat nog eens midden op straat, en in de mooiste stad van de wereld. Aankomende zaterdag 22 juni 2019 vindt op initiatief van het Max Euwe Centrum voor de 26e keer een groot schaakfestival. Locatie is het Max Euweplein, gelegen op enkele minuutjes van het Leidseplein. Ook dit jaar met medewerking van drie jeugdtalenten van Nederland!

Topschakers

Er worden simultaans, klokseances en snelschaakshows gegeven door enkele schaaktoppers. Liam Vrolijk, Khoi Pham en Nederlands allerbeste snelschaker, Hing Ting Lai, staan aan de leiding van deze activiteiten.

Gratis meedoen

Iedereen kan gratis meedoen zaterdag. Echter kun je je voor een activiteit opgeven. Achterliggende gedachte is dat hierdoor zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen. Het 26e pleinfestival begint zaterdag 22 juni om 12:00 uur en duurt tot 16:45 uur.

Duikje Mirandabad

Je kunt dit weekend in de hoofdstad nog veel meer leuke dingen doen. Wat dacht je van een duikje in De Mirandabad? Sinds mei is het buitenbad geopend en er zijn ook baden voor de kleintjes. Op de KNSM is een leuk festival en bij de Tolhuistuin zijn een aantal leuke activiteiten. Zoek je nog meer inspiratie? Neem dan een kijkje in ons blog: ‘Welke leuke dingen kun je doen in Amsterdam’?

Heb je nog een leuke tip? VTA ontvangt deze altijd zeer graag. Stuur een e-mail naar [email protected].

vrijetijdamsterdam.nl