Het weer en tips in Amsterdam
Amsterdam,, 22-04-2019. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Het weer en tips in Amsterdam

Het is vandaag stralend weer in Amsterdam. En er is goed nieuws voor de mensen die dinsdag ook nog een vrije dag hebben. Als we de weergoden mogen geloven dan kunnen we een dag na Pasen opnieuw genieten van een heerlijk lentezonnetje.

Terrasje pakken in de stad

Zodoende een nieuw moment voor u om iets leuks te doen! Onlangs stelde we een lijst samen met terrassen in Amsterdam. Wellicht leuk voor u om eens een kijkje te nemen in die mooie Amsterdamse lijst!

Het weer en tips in Amsterdam
Herengracht terras. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Kinderboerderijen in Mokum

Bent u de trotse bezitter van jong kroost? Dan is het in onze ogen de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan één van de leuke kinderboerderijen die Amsterdam rijk is. Onlangs stelde we een lijstje samen met Amsterdamse kinderboerderijen.

De binnen blijvers onder ons

Weleens in de Pijp geweest? Deze buurt zit vol gezellige kroegjes, hippe eettentjes en trendy wijnbarretjes. Maar waar vind je nog die ouderwetse knusse huiskamersfeer? In een tamelijk onbekend gedeelte van de Diamantbuurt is een voormalige buurthuis uitgegroeid tot culturele broedplaats Cinetol. Super leuk om eens een bezoekje aan te brengen.

Koningsdag in de hoofdstad

Zaterdag is het weer tijd voor Koningsdag in Amsterdam. Heeft u nog geen plannen maar wilt u wel iets leuks in Amsterdam doen? We hebben een super leuk blog bericht geschreven met activiteiten tijdens Koningsnacht en Koningsdag 2019. Zaterdag is tevens het begin van de meivakantie in Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl