Mooi samenzijn tijdens Funhouse XXL op Westergasterrein

Het werd een mooi samenzijn van de Europese gay-scene in Amsterdam tijdens Funhouse XXL. Veel liefde, keiharde beats en lichtshows verdeeld over de GasHouder, WesterUnie, WesterLiefde en het TransformatorHuis, waar duizenden bezoekers genoten van de klanken van onder meer DJ Sharon O Love, Dan Slater en Guy Scheiman.

Onderdeel van Pride Amsterdam

Het feest was onderdeel van Pride Amsterdam welke op zondag 7 augustus officieel afgesloten wordt in Amsterdam. Het officiële slotfeest vindt plaats op De Dam in Amsterdam. In actie komen onder meer artiesten die in Amsterdam vaak in de gay scene met optredens te bewonderen zijn.

Ariesten bekend uit het Amsterdamse nachtleven

Zo komen onder meer het DJ duo van The G-Team in actie en geeft MC Divine een performance op De Dam in de hoofdstad. Daarom heen zijn er meerdere nationale en internationale optredens te bewonderen.

Het laatste feest in de Westerunie

Onofficieel vindt het laatste feest van de Pride Amsterdam viering plaats in de Westerunie op het Westergasterrein. Daar gaan de echte feest diehards tot de vogeltjes op maandag weer gaan fluiten los op de house klanken van DJ Pegano!

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Funhouse XL de kersteditie 22 december op Westergasterrein