Zaterdag feest bij de Mirandabad: Zwembad bestaat 40 jaar!
De Mirandabad verlicht tijdens St. Patrick's Day! Credits: De Mirandabad

Zaterdag feest bij de Mirandabad: Zwembad bestaat 40 jaar!

Amsterdammers opgelet! Het is komende zaterdag vanaf tien uur ’s ochtends groot feest bij De Mirandabad. Het zwembadencomplex in Amsterdam-Zuid bestaat 40 jaar en nodigt buurtgenoten uit om dit heugelijke feit met de medewerkers van het zwembad mee te komen vieren!

Abdel Aknin, een zeer bevlogen medewerker van het zwembad over zaterdag: “We organiseren samen met de Gemeente Amsterdam een hoop sport- en spelactiviteiten waaraan belangstellenden mee kunnen doen. Zo is er een 10-koppige salsaband aanwezig en kun je swingende salsa lessen volgen. Daarnaast zijn er meerdere workshops om aan deel te nemen.

Zaterdag feest bij de Mirandabad: Zwembad bestaat 40 jaar!
Het buitenbad waar al jaren met plezier wordt gezwommen! Foto: De Mirandabad

Er zal live muziek door Nederlandstalige zangers ten gehore gebracht worden. Heerlijke nummers die bijna iedereen uit Amsterdam mee kan komen zingen. Voor de kinderen is er een speciale ‘kinder-dj’ aanwezig zodat ook zij zich vol op de danspasjes kunnen storten.

Het laatste nieuws rondom dit spetterende De Mirandabad feest volg je via onze Facebook-pagina. En voordat ik het vergeet iedereen mag naar binnen voor een symbolische prijs van € 2,30. Dat is een verwijzing naar toen we net waren begonnen”, laat de sympathieke zwembad-medewerker ten slotte weten!

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Aftellen buitenzwemmers De Mirandabad weer begonnen 

VTA Agenda event Mirandabad 40 jaar feest