21 C
Amsterdam
woensdag, 23 september 2020
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Feest bij de Mirandabad: Zwembad bestaat 40 jaar!

23 februari 2019 @ 10:00 - 15:30

Feest bij de Mirandabad: Zwembad bestaat 40 jaar!

Feest bij de Mirandabad: Zwembad bestaat 40 jaar!

Amsterdammers opgelet! Het is komende zaterdag vanaf tien uur ’s ochtends groot feest bij De Mirandabad. Het zwembadencomplex in Amsterdam-Zuid bestaat 40 jaar en nodigt buurtgenoten uit om dit heugelijke feit met de medewerkers van het zwembad mee te komen vieren! De redactie van Vrije Tijd Amsterdam sprak met de bevlogen medewerker Abdel Aknin over het aanstaande feest!

Het feest wordt samen met de Gemeente Amsterdam georganiseerd

Abdel Aknin, een zeer bevlogen medewerker van het zwembad over zaterdag: “We organiseren samen met de Gemeente Amsterdam een hoop sport- en spelactiviteiten waaraan belangstellenden mee kunnen doen. Zo is er een 10-koppige salsaband aanwezig en kun je swingende salsa lessen volgen. Daarnaast zijn er meerdere workshops om aan deel te nemen.

Er wordt live muziek ten gehore gebracht

Er zal live muziek door Nederlandstalige zangers ten gehore gebracht worden. Heerlijke nummers die bijna iedereen uit Amsterdam mee kan komen zingen. Voor de kinderen is er een speciale ‘kinder-dj’ aanwezig zodat ook zij zich vol op de danspasjes kunnen storten.

Voor het laatste nieuws houdt u de Facebook-pagina van De Mirandabad in de gaten

Het laatste nieuws rondom dit spetterende De Mirandabad feest volg je via onze Facebook-pagina. En voordat ik het vergeet iedereen mag naar binnen voor een symbolische prijs van € 2,30. Dat is een verwijzing naar toen we net waren begonnen”, laat de sympathieke zwembad-medewerker ten slotte weten!

Over De Mirandabad

De Mirandabad ligt aan de Mirandalaan 9 in Amsterdam. Voorheen hadden zwemliefhebbers een zwembadpas nodig om naar binnen te kunnen komen. Vanaf woensdag 1 augustus 2018 is deze pas niet meer nodig. Per 1 januari 2019 zijn de tarieven voor activiteiten in de gemeentelijke zwembaden verhoogd. Het ‘Tarievenbesluit Zwembaden’ zorgt ervoor dat er in alle Amsterdamse zwembaden dezelfde prijs betaalt voor de activiteiten. U kunt het tarievenbesluit lezen op: www.amsterdam.nl/sportbeleid.

vrijetijdamsterdam.nl

Blog: leuke dingen in Amsterdam 23/24 februari 

Gegevens

Datum:
23 februari 2019
Tijd:
10:00 - 15:30
Evenement Categorie: