PUBS IN AMSTERDAM WAAR JE ENGELAND TEGEN KROATIЁ KUNT KIJKEN

PUBS IN AMSTERDAM WAAR JE ENGELAND TEGEN KROATIЁ KUNT KIJKEN

Toch nog een beetje in de WK stemming komen nu Nederland niet meedoet? Vrije Tijd Amsterdam stelde een lijstje samen met Ierse en Engelse horecagelegenheden die woensdagavond om 20:00 uur de kraker tussen Engeland en Kroatië uitzenden. De kroegen zullen ongetwijfeld goed gevuld zijn en garant staan voor een heuse WK sfeer.

O’Donnells

Het wordt steeds drukker en gezelliger in deze pub gelegen aan het Marie Heineken en de Ferdinand Bolstraat in de Pijp. Door de hele horecazaak heen hangen grote schermen en televisies waar je de kraker tussen Engeland en Kroatië kunt kijken. Tip, kom op tijd om goede plekken te bemachtigen.

Adres: Ferdinand Bolstraat 5, 1072 LA Amsterdam

O’Reilly’s

Tuurlijk kun je bij O’Reilly’s de wedstrijd van Engeland tegen Kroatië kijken. De Ierse pub in Amsterdam is gelegen aan de Paleisstraat 103-105. Ze zitten achter het Paleis midden in de stad. Tot laat werken? Je kunt daar ook prima eten voordat je aan de pints begint.

Adres: Paleisstraat 103-105, 1012 RB Amsterdam

Three Sisters

God Save The Queen, het Engelse volkslied, zal dinsdag op zeker door de Three Sisters galmen tijdens de halve finale wedstrijd van de Engelse Nationale ploeg tegen de Kroaten op het WK in Rusland. Three Sisters zit gelegen aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Three Sisters pub is een gezellig eetcafé in het hart van Amsterdam op het Rembrandtplein waar iedereen welkom is en waar iedereen zich direct thuis voelt. Ze hebben maar liefst 27 televisies hangen waar elke gewenste sport op bekeken kan worden door onze gasten, zonder het gevoel te hebben dat u in een sportbar verblijft.

Adres: Rembrandtplein 19, 1017 CT Amsterdam

English Pub London Bridge Amsterdam

Engelse pub waar je lekker kunt eten, bier kunt drinken en dinsdag het belangrijkste het WK halve finale duel tussen Engeland en Kroatië kijken. De ‘English Pub London Bridge Amsterdam’ zit gelegen aan de Nieuwezijds Voorburgwal in de stad. Dichtbij Centraal station en de dam.

Adres: Nieuwezijds Voorburgwal 36, 1012 SB Amsterdam

Satellite Sports Café in Amsterdam

Satellite Sports Café in Amsterdam staat uiteraard in onze lijst. Het cafe is gelegen aan het Leidseplein. Dinsdag zal het hier ongetwijfeld helemaal vol zitten met internationale voetballiefhebbers. Je kunt er ook goed eten.

Adres: Leidesplein 11, 1017 PS Amsterdam

The Old Bell

The Old Bell gelegen op het hoekje van het Rembrandtplein. Kun je meestal lekker aan een tafel zitten en voetbal kijken. Biertje erbij, portie bittergarnituur en heerlijke voetbalwedstrijd en je hebt al snel een schitterende avond!

Adres: Rembrandtplein 46, 1017 CV Amsterdam

Aran Irish Pub

Jawel, Aran Irish Pub zend alle WK wedstrijden uit op grote schermen. En let op dat doen ze niet alleen binnen maar je kunt ook gewoon vanaf het terras kijken. Wat? Echt waar? Ja echt waar ja, anders zeggen we het natuurlijk niet! Aran Irish Pub is gelegen aan het Amsterdamse Max Euweplein.

Adres: Max Euweplein 73, 1017 MA Amsterdam

Ontbreekt er een toffe Engelse, Ierse of andere voetbalkroeg aan dit lijstje? Aanvullen mag natuurlijk altijd! Kan hieronder het bericht of onder het bericht op onze Facebook-pagina.

vrijetijdamsterdam.nl