‘Deze 10 moet je hebben gezien’ met DJ El Osie

Jawel, jawel, jawel Amsterdam, het is vandaag alweer tijd voor het derde deel van ‘Deze 10 moet je hebben gezien’ in de hoofdstad. Time flies when you’re having fun zullen we maar zeggen. In deel 3 weer een leuke gast: El Osie, één van de twee broers van het DJ duo OSIE SQUARE. El Osie draaide met zijn broer al menig Amsterdamse nachtclub plat en onlangs werden ze zelfs genomineerd voor de Gouden Kabouter: ‘De meest Sexy DJ’. Ze gingen er tijdens de zeer feestelijke uitreiking in de jubilerende Paradiso niet vandoor met de hoofdprijs, maar het sabotage-onderzoek tegen de Russen is momenteel nog steeds in volle gang…… Prijs of geen prijs we zijn in ieder geval blij met ‘Deze 10 moet je hebben gezien’ van El Osie!

Iedereen veel leesplezier toegewenst!

In deze kroeg moet je dus gewoon een keer gezellig een borrel hebben gedronken

Foodbar 63 graden dit is in de buurt van het Rembrandtpark. Het is er altijd gezellig en met mooi weer kun je er lekker buiten zitten. Los van een borrel zijn de hapjes en gerechten heerlijk en het personeel dat er werkt is altijd heel aardig.

Het restaurant waar je oh zo lekker en gezellig kunt eten

Oriental City, dit is in de buurt van het Krasnapolsky hotel, de “place 2 be” voor de lekkerste dim sum. Daarnaast kun je er in de avonduren uitgebreid en lekker verwend worden door de authentieke Cantonese keuken. Je kan mij hier zeker 1x per maand vinden met de vrouw of met het hele gezin, hahaha mijn ogen zijn daar vaak groter dan mijn maag.

Een plek om lekker uit te waaien als je het druk hebt gehad of na een kater

Vondelpark, ik weet niet wat het is maar deze plek geeft mij altijd rust. Vaak ging ik even naar de supermarkt om mij te voorzien van eten en drinken. Bij het park aangekomen zoek ik dan altijd een plek bij de brug waar de skaters vaak hun trucjes doen. Ik zit daar dan vaak te dagdromen en te genieten van de verschillende mensen die langslopen.

Een bijzondere Amsterdammer die iedereen eens ontmoet zou moeten hebben

Marieke Samallo de oprichtster van het Milkshake Festival, ik heb haar leren kennen door mijn broer Cliff ten tijde van het begin van Milkshake. Met Marieke is geen dag hetzelfde een warm mens die haar visie ondanks alle drempels toch weet over te dragen. Ik heb veel van haar geleerd over je dromen nagaan en schijt hebben met wat mensen ervan vinden.

Het meest fantastische evenement in de stad

Milkshake Festival, ik heb nog nooit zoiets gezien laat staan ervaren. Elke keer weer wanneer ik naar het festival ga sta ik vol verbazing te kijken hoe iedereen lekker in zijn vel zit. De muziek die je daarnaast hoort is ook altijd top, en op verschillende podia komt echt iedereen aan zijn trekken.

De beste nachtclub van de stad om een nachtje goed los te gaan met leuke mensen

Club Nyx, het is altijd een feest wanneer ik naar deze club ga of het nou een donderdag, vrijdag of een zaterdag is. Ik hou van de diversiteit die je hier ziet en dat straalt het publiek ook uit.

Wow, als je leuke kleren wilt kopen is dit toch wel leuk om te bezoeken

G-star outlet bij de Zuidermolenweg, Goede exclusieve kleding voor een betaalbare prijs, er is wel een kanttekening je moet er een pas voor hebben.

Culturele bezienswaardigheid waar de Amsterdammer best eens mag gaan kijken

Kwaku Summerfestival, wat zal ik hierover zeggen het eten is top er zijn diverse keukens, je hoort muziek van verschillende achtergronden en je komt in aanraking met diverse culturen. Het is een beleving. Heb je van 14 juli tot en met 5 augustus tijdens het weekend niets te doen, dan is het zeker de moeite waard om dit een keer te ervaren.

De sportplek voor je lichaam en voor je ontspanning

Spa Zuiver, De sportlessen die hier worden gegeven zijn van hoog niveau de sportinstructeurs weten je op verschillende manieren te prikkelen. Mocht je een keer langs gaan zou ik je aanraden om zeker een les van Miguel (Crossfitness) of Joey (boksen) uit te proberen.

Een plek, helemaal naar eigen keuze in te vullen

Erasmuspark, in de zomer worden er vaak verschillende activiteiten gehouden. Je ziet dat het park in ontwikkeling is en dat er steeds meer leuke dingen worden georganiseerd. Hoe leuk zou het zijn als er een keer een festival zou komen in het park. Ik breng mijzelf op een idee.

VTA dankt El Osie voor zijn tijd en leuke antwoorden!

Volgende week in deel 4 hebben we de 10 van Jarreau Vandal, de DJ/producer die bij het internationale label Soulection is aangesloten, bekend werd door zijn Vandalized edits (remixen van bekende tracks) en zelf ook een aantal tracks heeft uitgebracht zoals Someone That You Love ft. Olivia Nelson en Make You Love Me ft. Zak Abel. Vandal heeft net een internationale tour gedaan, een nieuwe merchandise lijn uitgebracht voor zijn eigen feest Vandalized en brengt binnenkort weer nieuwe nummers uit. Hij is een echte Amsterdammer, houdt onwijs van eten en is actief in het nachtleven! We kijken er nu al naar uit!

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook ‘Deze 10 moet je hebben gezien’ met Peter van Vught en Cliff Osie