Amsterdam – Leuke dingen doen – maandag 24 september

Amsterdam - Leuke dingen doen – maandag 24 september

Amsterdam – Leuke dingen doen – maandag 24 september

Maandag voor velen meestal een rotdag. Maar ach, vergelijk het eens met een derde wereldland, waar ze blij zijn met een klein beetje voedsel of zet de maandag weg tegen een land in oorlog. Dat je op maandag moet vluchten voor bommenwerpers….

Kijk, dan hebben we het allemaal zo slecht nog niet in ons kikkerlandje en onze mooie stad Amsterdam. Met deze gedachte in ons achterhoofd presenteren we weer een kort lijstje met leuke activiteiten in de stad om te bezoeken.  

17:00 uur. De Brakke Grond verwelkomt Jim Campers. Van 15 september tot en met 13 oktober 2018 staat de eerste solopresentatie van fotograaf Jim Campers (Antwerpen, °1990) in Amsterdam. Tegenculturen uit de jaren ‘60 en ‘70 vormen het uitgangspunt voor zijn fotoseries.

Meer weten >>

19:00 uur. Stadsschouwburg. Een avond met Hanya Yanagihara. Tijdens deze avond praten ze in de Mokumse Stadsschouwburg met een interessante kunstenaar over zijn of haar werk. Voor deze editie is de Hawaiiaanse schrijfster Hanya Yanagihara ter gast aan het Leidseplein.

Meer weten >>

20:00 uur. Café Thijssen. Iedere maandag is er een pubquiz in Café Thijssen. Terwijl menigeen om maandag sip voor zich uitkijkt is het op maandag gewoon hartstikke gezellig bij Thijssen!

Meer weten >>

20:00 uur. De Nieuwe Liefde, UP! Talkshow: Verlangen & lichamelijke intimiteit. De eerste UP! talkshow in het nieuwe seizoen gaat over verlangen en lichamelijke intimiteit. Hoe ga je om met onvervuld lichamelijk verlangen als je ouder bent? Jaja, ze hebben weer een pakkend onderwerp bij de Nieuwe Liefde.

Meer weten >>

20:30 uur. Het Betty Asfalt Complex. Een avond met LADY FELICE & FRANK SANDERS. Hoofdgast: Mariska van Kolck. Tijdens deze muzikale talkshow, met Daan van Lanen aan de piano, brengen Lady Felice en Frank Sanders hun meest favoriete repertoire.

Meer weten >>

21:00 uur. Paradiso Noord

King Princess is bezig met haar grote doorbraak. In juni verscheen de goed ontvangen EP ‘Make My Bed’, met daarop ook het al meer dan 120 miljoen keer afgespeelde nummer ‘1950’.

Meer weten >>

Rest ons niet anders dan iedereen een lekkere maandag toe te wensen!

vrijetijdamsterdam.nl