Een dagje weg met de kinderen: indoor speeltuin Amsterdam
Afbeelding credits Candy Castle Speelparadijs

Zoek je een indoor speeltuin Amsterdam? Wil je een dagje weg met de kinderen? Zijn de kinderen een dagje vrij of is het zelfs vakantie? In de hoofdstad zijn genoeg opties voor een dagje weg met de kinderen. Een indoor speeltuin Amsterdam vind je in meerdere Amsterdamse stadsdelen. Hieronder lees je de ideale plekken met een indoor Speeltuin Amsterdam voor een dagje weg met de kinderen!

West, Nieuw-West, Zuid-Oost, Noord, Zuid

West

Candy Castle Speelparadijs

Bij Candy Castle Speelparadijs kunnen kinderen zich ontwikkelen en spelen tegelijk. Je kind kan hier zorgeloos zelf of met andere kindjes spelen in een veilige omgeving. Candy Castle stelt trots te zijn op het feit dat ze de grootste, hoogste, en mooiste playzone van de Benelux hebben. Bij deze indoor speeltuin in Amsterdam zal de creativiteit van je kind optimaal gestimuleerd worden. Er zijn diverse speeltoestellen die aan de ontwikkeling van het kind bijdragen. Kinderen kunnen hier volop bewegen. Terwijl je kind aan het spelen is kun je genieten van een kopje koffie of broodje. Er is ook gratis Wifi. Je houdt altijd zicht op je spelende kind. Kinderen van 0 tot 4 jaar spelen in een apart gedeelte. Dit doen ze binnen hun eigen mogelijkheden. Begeleiders dienen 18 jaar of ouder te zijn. Super leuk om eens een bezoekje aan te brengen.

In de buurt

Deze locatie is gevestigd in de Erik de Roodestraat. Deze straat is gelegen in Amsterdam West. In de buurt zijn allerlei dingen te doen. Zo zou je eens een bezoekje kunnen brengen aan het dichtbij gelegen Erasmuspark.

Adres: Erik de Roodestraat 14

Nieuw-West

Jimmy’s speelparadijs

Bij deze indoor speeltuin in Amsterdam kunnen kinderen zich volledig uitleven. Jimmy’s speelparadijs is te omschrijven als groot, verrassend en afwisselend. Volgens de medewerkers van ‘Jimmy’s’ blijven kinderen het liefste slapen zodat ze de volgende dag weer kunnen spelen. Er zijn meerdere activiteiten te beleven. Zo kan je kind klimmen in een kasteel, rondjes rijden met skelters of springen op een springkussen. Daarnaast hebben de kids tot 17:00 uur gratis toegang tot de roller disco. Jimmy’s speelparadijs is onderdeel van Race Planet Amsterdam. Je kan hier ook terecht voor feestjes en er zijn speciale arrangementen. De kinderfeestjes worden door deze organisatie omschreven als onvergetelijk. Op het gebied van eten en drinken zijn er lekkere, gezonde broodjes en diverse snacks te verkrijgen. “Vanaf nu hebben we de rolschaatsworkshops aan onze feestjes en arrangementen toegevoegd! Spelenderwijs kennismaken met het rolschaatsen op dé rolschaatsbaan van Amsterdam, Roller Planet. En dat allemaal in hetzelfde gebouw”, aldus de medewerkers van dit Amsterdamse speelparadijs.

Een dagje weg met de kinderen- indoor speeltuin Amsterdam
Afbeelding credits: Jimmy’s Speelparadijs

In de buurt

Op hetzelfde terrein zijn nog meer leuke dingen te beleven. Zo zou je eens een bezoekje kunnen brengen aan Race Planet Amsterdam of Roller Planet.

Adres: Herwijk 10

Monkey Town Amsterdam

Bij Monkey Town Amsterdam is van alles te beleven. De kids kunnen hier onder andere klimmen en kruipen door tunnels. Terwijl ze dit doen moeten ze proberen de weg naar boven te vinden. Bij Monkey Town Amsterdam is een enorm groot klimtoestel aanwezig. Daarnaast is het mogelijk om verstoppertje te spelen in een groot speeltoestel. Op de glijbanen kunnen de kinderen kijken wie er het snelst gaat en het eerste beneden is. Er is ook een klimtoren en ballenbak. Volwassenen en begeleiders mogen altijd gratis naar binnen! Je vindt hier ook een speciale peuterzone. In deze zone wordt aan de allerkleinste gedacht. Zij kunnen hier op een leuke, veilige en verantwoorde manier spelen. Alles wat je hier kunt doen sluit aan bij de leeftijd van het kind. De peuterzone is alleen toegankelijk voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Zo kunnen ze hier rustig spelen.

Monkey Town Amsterdam
Afbeelding credits Monkey Town Amsterdam

In de buurt

Deze locatie is gelegen in Amsterdam Nieuw-West. In de buurt zijn nog meer dingen te beleven. Zo zou je je bezoekje aan Monkey Town Amsterdam kunnen combineren met een uitje naar de MC Donalds (gelegen aan de Fogostraat 8).

Adres: Zuidermolenweg 32

Zuid-Oost

Ballorig Amsterdam Arena

Ben je weleens in de Indoorspeeltuin van Ballorig Amsterdam Arena geweest? Deze speelplek bevindt zich in de Woonmall Villa ArenA. De jonkies kunnen hier gezellig rennen, klimmen en springen. Het betreft hier een overdekte indoor speeltuin welke ruim is opgezet. De medewerkers zien jullie graag verschijnen! Er worden hier heuse peuterochtenden georganiseerd. Tijdens deze ochtenden kunnen de kleintjes kruipen, spelen en hun eerste stapjes zetten. Er kan veilig gespeeld worden bij Balorig. Voor het jongste kroost is er een speciale speelruimte. Je kan er ook het kinderfeestje van je kind vieren. De medewerkers van het speelparadijs kunnen zorgen voor een versierde tafel. Zij zorgen er ook voor dat de jarige job niet met lege handen naar huis gaat. Er wordt aangegeven dat ze de jarige enorm in het zonnetje zullen zetten. Daarnaast wordt aangegeven dat hygiëne & veiligheid belangrijk zijn.

Ballorig Amsterdam Arena
Afbeelding credits Ballorig Amsterdam Arena

In de buurt

Er zijn in de buurt nog meer dingen waar je heen kunt gaan. Wat dacht je van een wedstrijd van Ajax in de Johan Cruijff ArenA?

Adres: Johan Cruijf Boulevard 240

Ballorig Gaasperplas

Iedereen is welkom om te komen spelen bij binnenspeeltuin Ballorig Amsterdam Gaasperplas! Kids kunnen volop springen, klimmen en rennen. Deze Amsterdamse speeltuin is ruim opgezet. Kleintjes kunnen hier veilig spelen. Er kunnen hier ook kinderfeestjes worden gegeven. Ondertussen kunnen ouders en verzorgers zich even terugtrekken in het horecagedeelte. Ballorig geeft aan voor een knalfeest te zorgen. Deze organisatie heeft in totaal 38 speellocaties in Nederland. Deze organisatie hecht waarde aan motorische ontwikkeling. Zo is ieder speel- en sporttoestel voorzien van een informatiebord. Op het speciale bord staat een uitleg over hoe het object de motorische ontwikkeling van je kind bevordert. Verantwoorde voeding vinden ze hier eveneens belangrijk. Op de menukaart vind je een verantwoord keuze aanbod voor eten.

Ballorig Gaasperplas
Afbeelding credits Ballorig Gaasperplas

In de buurt

Na jouw bezoekje aan Ballorig Amsterdam Gaasperplas kun je lekker gaan chillen aan de Gaasperplas.

Adres: Valburgdreef 1001

Noord

Darteldome Amsterdam

Darteldome is onderdeel van Family Active Amsterdam. In deze speeltuin tref je een soft-speelstructuur waarin en waarop gesprongen, geklommen en gegleden kan worden. Trampolines op hoogte zorgen voor de nodige uitdaging en ze hebben nieuwse modellen springkussens, waaronder eenhoorn en een fairy-tale versie. Bij Darteldome Amsterdam zijn nog meer dingen te beleven. Zo kan je er actief klimmen op originele muren en objecten. Dit doe je bij Clip ’n Climb. Je kan er lekker springen op trampolines van I-Jump.

In de buurt

Deze locatie is gelegen op Sportpark Kadoelen in Amsterdam Noord. Dit sportcomplex wordt gebruikt door meerdere sportverenigingen.

Adres: Sportpark Kadoelen 4

Zuid

Kiddieland

Op het centrale plein in het winkelcentrum Gelderlandplein ligt Kiddieland. Hier kunnen kinderen naar hartenlust spelen en hun energie kwijt. Terwijl het kind lekker speelt kun jij genieten van een lekkere kop koffie.

In de buurt

Daarnaast zijn er nog veel meer dingen te beleven in het winkelcentrum. Je kunt er boodschappen doen en er zijn diverse winkels te vinden. Ook zijn er meerdere restaurants om in plaats te nemen. Het Gelderlandplein is zeven dagen in de week geopend.

Adres: Van Leijenberghlaan 130

Meer leuke dingen doen in Amsterdam

Maar, er zijn in Amsterdam nog veel meer leuke dingen te doen. Neem voor heel veel leuke dingen eens een kijkje op onze pagina activiteiten in Amsterdam, exposities in Amsterdam, evenementen in Amsterdam en/of festivals in Amsterdam.

 

 

 

 

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam