Amsterdamse danswinkels: welke zijn er allemaal?
Artwork © Hanny Porton

Ben je op zoek naar Amsterdamse danswinkels? Wil je weten welke er allemaal zijn? Dansen is en blijft populair onder Amsterdammers. Als je gaat dansen gaat dat vaak gepaard met de juiste schoenen en kledingkeuze. Wel zo makkelijk als je dan een danswinkel in Amsterdam kunt binnenstappen. Dansen wordt door velen betiteld als een sport en kunstvorm. Een sociaal gebeuren waar het lichaam bewegingen maakt op de klanten van de muziek. Een dans is een uiting van emotionele expressie en sociale interactie.

Zuid, west, centrum

Zuid

Nico’s Danssport

Dansliefhebbers opgelet! Nico’s Danssport is al meer dan 50 jaar een vertrouwd adres voor al jouw dansbenodigdheden! Er worden diverse artikelen aangeboden op dansgebied. Het assortiment sluit aan bij dansstijlen zoals Salsa, Tango, Ballroom, Latin en vele anderen.

In de buurt

De winkel is gelegen in de Ferdinand Bolstraat. In deze straat zijn nog meer leuke dingen te doen en je bent binnen een mum van tijd op de Albert Cuypmarkt. Een aanradertje om eens een bezoekje aan te brengen.

Amsterdamse danswinkels: welke zijn er allemaal?
Nico’s Danssport: Een van de Amsterdamse Danswinkels

Adres: Ferdinand Bolstraat 146

DNC Store

Bij Danswinkel DNC Store vind je een uitgebreide collectie dansartikelen. Iedereen is van harte welkom om een bezoekje aan de winkel te brengen. Deze onderneming is premium BLOCH dealer voor de Benelux.

In de buurt

Deze locatie ligt in de Van Woustraat in De Pijp in Amsterdam. Hier zijn nog meer winkels van lokale ondernemers die de moeite zijn om eens te bezoeken.

Adres: Van Woustraat 192a

West

Danswinkel Amsterdam (Papillon)

Bij Danswinkel Amsterdam kun je een kijkje nemen in een vaste collectie aan producten in relatie tot dans. Ze richten zich op allerlei verschillende dansstijlen. In het assortiment vind je uiteenlopende artikelen, van danssneakers tot balletkleding.

In de buurt

De Bilderdijkstraat is een straat in Amsterdam West. De straat is gelegen tussen de Hugo de Grootkade en de Jacob van Lennepkade.

Adres: Bilderdijkstraat 128

Centrum

Flevo Dance Wear

Deze winkel van Flevo Dance Wear draait al heel wat jaartjes mee. Ze willen dansers een goede en brede keuze aan dansartikelen bieden. Ze stellen klanten altijd te voorzien van transparant en onafhankelijk advies.

In de buurt

Deze danswinkel is gevestigd in de gezellige Haarlemmerstraat. In deze straat zijn nog veel meer dingen te beleven.

Adres: Haarlemmermeerstraat 18

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam