Wat kun je doen tijdens Moederdag in Amsterdam?

Wat kun je doen tijdens Moederdag in Amsterdam?
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Wat kun je doen tijdens Moederdag in Amsterdam?

Vier jij op zondag 12 mei Moederdag in Amsterdam? Ter inspiratie hebben wij een aantal leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet. En heb je nog een leuke kaart nodig? Onlangs schreven we een Top-8 kaartenzaakjes in Amsterdam.

Bar Kantoor – Lekker brunchen en live muziek

Bij Bar Kantoor geniet je van een heerlijk ontbijt. “Heb je dit jaar geen zin om zelf te moeten zwoegen op een uitgebreid ontbijt op bed? Trakteer mams op een uitgebreide brunch van chef RJ, de fijnste livemuziek en bubbels om te proosten op de liefste (bonus)moeder”, aldus de organisatie bij Bar Kantoor. Check voor meer informatie op de FB pagina hieronder.

Facebook-pagina 

Bar Kantoor, adres: Haarlemmerweg 8, 1014 BE Amsterdam

Hortus – High tea voor moederdag

Bijna iedere moeder wordt gelukkig van high tea! Verras jouw lieve mams met een Moederdag-high tea bij de Hortus. Echt, je zult er geen spijt van krijgen. Tip: je kunt het op zondag vieren met een gratis rondleiding!

Event informatie Hortus 

Hortus, adres: Plantage Middenlaan 2a, 1018 DD Amsterdam

Neem je moeder mee naar de ADAM toren

Oh zo leuk! Ben je weleens met mamslief naar de A’dam Toren geweest aan de andere kant van het water? Super leuk om een keer te doen! Vanaf CS pak je het pontje!

Pagina A’dam toren

ADAM Toren, Adres: Overhoeksplein 1, 1031 KS Amsterdam

Vier Moederdag met een High Cava bij Day!

We gaan een paar pasjes de stad uit want dit is wel heel gezellig! Bij Day wordt het een gezellige middag met heerlijke Cava’s en een plateau fantastische Moederdag hapjes. Ze vragen een bijdrage van 19,50 per persoon. Maar dan krijg je ook wel wat, hoor. Je kunt drie verschillende Cava’s proeven en krijgt een selectie hapjes per persoon.
Alle moeders krijgen een leuk cadeautje mee naar huis.

Facebook-pagina

DAY foodbar Amstelveen, Stadsplein 52, 1181ZM Amstelveen

MoederdagWOD bij Mobilis CrossFit

Speciaal voor Moederdag is er de MoederdagWOD. Dus hijs je moeder in de sportkleding (of je vader verkleed als moeder) en neem haar mee naar de PartnerWOD op zondag 12 mei. Laat haar zien dat alle oefeningen in een work out aangepast kunnen worden en train samen! Vergeet niet om haar te laten inschrijven voor de Free trial week”, aldus de enthousiastelingen van Mobilis CrossFit.

Mobilis CrossFit, Daniel Goedkoopstraat 29, 1096BD Amsterdam

Facebook-pagina

Westergasfabriek – Moederdag brunch & livemuziek

Moederdag en een heerlijk ontbijt gaan traditiegetrouw hand in hand.
Heb je geen zin om dit jaar zelf te moeten zwoegen op een uitgebreid ontbijt op bed? Trakteer mams op een uitgebreide brunch van chef RJ, de fijnste livemuziek en bubbels om te proosten op de liefste (bonus)moeder!

Event pagina

De smakelijke Foodtour

Proef de wereld tijdens de smakelijke Foodtour. Tijdens de foodtour door de Javastraat in Amsterdam Oost gaan we langs bij verschillende eetgelegenheden, waar je eet, luistert en de ondernemers ontmoet.

Event pagina

Sunday Market Westergasfabriek is er elke EERSTE zondag van de maand alleen nu dus 12 mei i.v.m. Bevrijdingsfestival. De Sunday Market biedt een platform aan ontwerpers, kunstenaars en creatives om zichzelf direct aan het publiek te tonen. Tegelijkertijd is het voor publiek een laagdrempelige wijze om in aanraking te komen met uniek ontwerp.

Event pagina

Playing the cathedral

Oude Kerk – playing the cathedral – concerten 12 mei. Op 12 mei 2019 kun je de hele dag van zonsopgang tot ver na zonsondergang genieten van eenmalige concerten in de Oude Kerk. Deze concertreeks staat in teken van het pas gerestaureerde Vater-Müllerorgel.

Event pagina

Nieuw: reageer onderaan de pagina op dit artikel!

vrijetijdamsterdam.nl