Showtek, Childsplay, Julian Jordan, De Sluwe Vos, Deepend, Todd Terry e.v.a. naar Lakedance

Showtek, Childsplay, Julian Jordan, De Sluwe Vos, Deepend, Todd Terry e.v.a. naar Lakedance
Foto credits: Lakedance

Showtek, Childsplay, Julian Jordan, De Sluwe Vos, Deepend, Todd Terry e.v.a. naar Lakedance

Lakedance, op zaterdag 10 augustus op Aquabest nabij Eindhoven, mag zich verheugen op een groot aantal bekende DJ’s en artisten. De Eindhovense mannen van Showtek spelen bijna een thuiswedstrijd op de mainstage, waar verder onder anderen Deepend, Julian Jordan en Justin Mylo zijn te verwachten. Todd Terry is de special guest op de We Are Defected Stage, waar bijvoorbeeld ook Roog een show verzorgt. Childsplay, Jeckyll & Hyde en Billy the Kit en vele anderen staan op Winter Park, terwijl Gio, Darryl en anderen zijn te verwachten op de Heimwee stage.

Lakedance is een niet meer weg te denken festival in het zuiden van het land. Het vindt tweemaal per jaar plaats: een editie in mei/juni en een tweede in augustus. In de afgelopen jaren maakten onder anderen Steve Angello, Nervo, W&W en Bingo Players hun opwachting terwijl organisator First Vision bij de laatste editie in mei onder meer Lucas & Steve, Ummet Ozcan, Brainpower en The Partysquad aan het publiek voorschotelde. Op de vier stages worden uiteenlopende muziekstijlen gepresenteerd.

Op de mainstage verschijnen:

Showtek (headliner)
Op alfabetische volgorde:
Deepend
Julian Jordan
Joe Stone
Justin Mylo
Kaaze
Kryder
Matisse & Sadko
Hakim Midhat
MC Haits

Defected Records uit het Verenigd Koninkrijk is sinds 2007 van de partij met een eigen stage: We Are Defected. De programmering van de Defected stage bestaat uit:

Todd Terry
DJ Licious
Matjoe
Roog
Sandy Rivera
Sebastián K

This=Music is de naam van de derde stage. Op deze stage worden de rauwe randjes van de dancemuziek opgezocht met de beste kwaliteit deephouse en techno. De komst van de volgende DJ’s zijn hiervoor bevestigd:

Nick Curly
De Sluwe Vos
Dairus Syrossian
Ingo Vision
Bjorn Wolf
Yorick Knijff

Winter Park is de feestplek bij uitstek, hier wordt er gezorgd voor de feestelijkste sferen met confetti, opblaasdieren en feestmuziek. Die wordt verzorgd door:

Jeckyll & Hyde
Billy the Kit
Buren van de Brandweer
Childsplay
Chris Deluxe
Dansado & de Feestneger
Dr. Dude
Lampegastuh
Lanterfantje
Aap uit de Mouw

Heimwee is in 2018 geïntroduceerd bij Lakedance en viel meteen in de smaak. Met de beste muziek van vroeger worden de bezoekers meegenomen naar de mooiste momenten uit hun leven. Heimwee belooft R&B classics, guilty pleasures en 90’s/00’s hits gestoken in een vrolijk jasje. De line up bestaat uit:

Gio
Darryl
Golddigger$
Dirty-T
Kids by Nature
Derek Shots
Janno Kersten
Bintgenoten Soundsystem
Martin B
Duo Vivace

Tickets

Een regular ticket voor Lakedance is verkrijgbaar voor € 49,95- (inc. servicekosten & BTW). Daarnaast zijn er Vip-tickets verkrijgbaar vanaf € 75,00 (inc. servicekosten & BTW). Voor meer informatie & tickets, check Lakedance.nl.

vrijetijdamsterdam.nl