UMAMI by Han: 'Avondje balansen tijdens 5-gangen menu in knusse ambiance'
De entree van UMAMI op de Overtoom. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

“UMAMI by Han onderschrijft het feit van de Chinese voedingsleer dat voedsel gelijk staat aan medicijnen en dé tool is om gezond te worden en blijven. Elk voedingsmiddel en kruid wordt niet alleen geclassificeerd naar smaak, maar maakt ook een connectie met de hoofdorganen in ons lichaam”, wordt passioneel vertelt terwijl we netjes één van de gangen van het nieuwe concept Health Pairing voorgeschoteld krijgen.

UMAMI by Han

Vrije Tijd Amsterdam bezocht donderdag UMAMI by Han op de Overtoom, om in een sfeervolle setting kennis te maken met het nieuwe concept van chef en ondernemer Han Ji. Tijdens een nieuw vijfgangenmenu werden wij verrast door smaakvolle Aziatische fusion gerechten in combinatie met dito thee en mocktails. Deze dranken versterken niet alleen de smaak, maar zorgen ook nog eens voor de nodige gezondheidsvoordelen.

De in China geboren Chef-kok

“Er zijn ingrediënten in het menu te vinden die de spijsvertering opstarten, vol zitten met antioxidanten om ziektes tegen te gaan en aan het eind van de avond de opname van voedingsstoffen stimuleren”, aldus de enthousiast vertellende en in China geboren Chef-kok van donderdagavond.

UMAMI by Han: 'Avondje balansen tijdens 5-gangen menu in knusse ambiance'

Unieke thee, mocktails en gerechten

Terwijl we al rondkijkend in het restaurant constateerde dat je bij UMAMI verscheidene wijnen en Champagne kunt bestellen, maakten wij de keuze om mee te gaan in het nieuwe concept en daar hebben we achteraf geen spijt van.

We misten een wijntje niet, werden door uiterst vriendelijk personeel bediend en proefde van smaakvolle unieke Aziatische gerechten in combinatie met heerlijke thee en mocktails.

Dit nieuwe concept in een gezellige setting met vriendelijk personeel kunnen we je van harte aanbevelen.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd blog:

Ben jij op zoek naar een lekker restaurant in Amsterdam?