Privé dineren in één van Amsterdams fijnste Italiaanse restaurants – TOZI

Privé dineren in één van Amsterdams fijnste Italiaanse restaurants - TOZI
Foto via TOZI

Amsterdam, 18 juni 2020 – TOZI opende donderdag weer haar deuren en biedt nu ook de unieke kans om te komen dineren in privé setting op het terras van de Junior Suite van Park Plaza Vondelpark, Amsterdam. TOZI, dat in Venetiaans dialect ‘een groep vrienden’ betekent, is een ‘Cicchetti restaurant’ dat geïnspireerd is op de Venetiaanse eetcultuur uit de regio Veneto in Italië. Hier worden gerechten geserveerd met passie en persoonlijkheid.

Dineren op een privéterras

Italiaanse cicchetti, heerlijke wijnen, uitstekende service en een terras exclusief voor een gezelschap van 4 personen. Op 18 juni opende TOZI twee privéterrassen in samenwerking met Park Plaza Vondelpark, Amsterdam. Een nieuwe en buitengewone setting, met uitzicht over het groen van het Vondelpark en de mooie, karakteristieke Oud-Zuid-straat Koningslaan. Team TOZI heeft twee exclusieve menu’s samengesteld met ‘het beste van TOZI’, zoals TOZI’s signature dishes Tonnarelli “Cacio e Pepe”, Ravioli van Buffalo ricotta met zwarte truffel, de hele gegrilde zeebaars en de verrukkelijke tiramisu. Verwacht een rijkelijk gevulde tafel, een uitgebreide wijnkaart en een toegewijde gastheer voor de ultieme Italiaanse beleving. Het privéterras kan uitsluitend voor 4 personen worden gereserveerd. Om het Italiaanse uitje compleet te maken is het mogelijk om in de aangrenzende Junior Suite te overnachten.

Privé dineren in één van Amsterdams fijnste Italiaanse restaurants - TOZI
Tonnarelli “Cacio-e-Pepe”
Foto via Tozi

Restaurant & Takeaway

TOZI is dagelijks geopend voor delivery en takeaway. Voor de thuiskoks is er de TOZI Home Cooking Kit, waarbij je de signature dishes van TOZI thuis zelf kan bereiden. De ingrediënten, TOZI receptuur, en de TOZI playlist worden meegeleverd voor een Italiaanse ervaring bij de gasten thuis. Per 18 juni zal TOZI de deuren van haar restaurant weer openen met een aangepaste kaart, waarbij gasten kunnen genieten van ‘het beste van TOZI’. Het is tevens mogelijk om een drankje te nuttigen op het zonnige terras. Naast de signature Barrel-aged Negroni en de Amaro TOZI biedt de bar een keur aan klassieke Italiaanse gins, vermouth en likeuren. De zorgvuldig uitgekozen wijnkaart biedt opties van de beste en gerenomeerde producenten uit Italië.

Over TOZI

Al zes jaar lang is Londen’s favoriete ‘Cichetti’ restaurant TOZI een echte hotspot onder de Londenaren. Sinds november maakt ook Amsterdam Zuid kennis met het op en top Italiaanse concept. In het Venetiaanse dialect staat het woord ‘tozi’ voor een groep vrienden. Perfect voor deze Venetiaanse huiskamer waar je samenkomt met vrienden, familie en dierbaren. Het draait hier om het delen van mooie momenten in goed gezelschap onder het genot van fijne gerechten – Ciccheti – om te delen en zorgvuldig geselecteerde wijnen, Italiaanse gins en Negroni’s. Alleen de meest pure ingrediënten zijn welkom in de keuken van check-kok Luca De Santis. Met een prachtig zicht op de Koningslaan, de Willemsparkweg en het Vondelpark in de buurt, is TOZI de nieuwe huiskamer van Amsterdam Oud-Zuid geworden.

De uit Rome afkomstige chef-kok Luca De Santis stond als klein jongetje al in de keuken van zijn moeder om haar te helpen bij het bereiden van Italiaanse gerechten. “Ik wil geen goed restaurant zijn. Ik wil het beste Italiaanse restaurant zijn en steeds blijven innoveren om de beste te blijven”, aldus Luca.

Enkele Leuke feitjes:

• De klassieke Fiat 500 voor de deur van TOZI is een eerbetoon aan de Italiaanse  roots van het restaurant
• In het restaurant kunnen gasten curiosa ontdekken vanuit een typisch Italiaanse woning waaronder familieboeken, traditionele schalen en een elegante vleesmachine om charcuterie te snijden
• Op het toilet kun je een woordje Italiaans leren
• TOZI maakt haar eigen signature Barrel-aged Negroni en de Amaro TOZI

Openingstijden:

Afhalen & bezorgen

Maandag – donderdag van 16:00 – 21:45 uur
Vrijdag – zondag van 12:00 – 21:45 uur

Restaurant

Diner: dinsdag – zaterdag van 18:00 – 21:45 uur
Lunch: vrijdag – zondag van 12:00 – 15:00 uur
*Reserveren is verplicht

Bar & terras

Drinks & bites: dagelijks vanaf 16:00 uur

*Reserveren is niet verplicht

Nu open voor reserveringen.

vrijetijdamsterdam.nl