Mysteryland presenteert meer hosting partners dan ooit
Foto credits: Mysteryland

De 27e editie van Mysteryland, van vrijdag 28 tot en met zondag 30 augustus 2020, kent meer hosting partners dan ooit. Op het voormalige Floriadeterrein in Haarlemmermeer worden maar liefst 22 hosting partners verwelkomd. Daaronder ‘usual suspects‘ als Q-Dance, Thunderdome, Cocoon, Vunzige Deuntjes, Sexy by Nature van Sunnery James & Ryan Marciano en Trance Energy, maar er is ook ruimte voor nieuwkomers. De volledige line up, met meer dan 300 artiesten, wordt begin februari bekend gemaakt.

Aan de hand van enkele hosting partners is ook al een deel van de line up te achterhalen. Timmy Trumpet maakt op zondag 30 augustus zijn opwachting met zijn Freakshow. De geboren Australiër valt op door zijn enthousiasme en energie die hij naar de stage brengt met een mix van Psy Trance, Hardstyle en Big Room. Dat zal ook zijn stage kenmerken. Verder presenteert Carl Cox zijn Awesome Soundwave eveneens op zondag. Awesome Soundwave is een gloednieuw concept van Cox en zijn kompaan Christopher Coe. Hier is techno met veel analoge synthesizers en hardware te verwachten.

Carlos Valdes komt voor de eerste keer naar Mysteryland met zijn techno concept Adonis. Verder is er ook ruimte gereserveerd voor de ‘happy family’ van Fiesta Macumba en Mama Africa neemt haar intrek op één van de eilanden op het voormalig Floriadeterrein. Blacklist debuteert eveneens en neemt de grootste bass-artiesten mee op zondag 30 augustus. La Fuente opent de Full Color Innercircle, waar hij gedurende de dag vrienden maar ook mystery acts een podium biedt. Het Amsterdamse collectief Wasserette is te vinden op de zuidelijke kant van het terrein, achter de mainstage. Wasserette presenteert dance classics uit de jaren 80 en 90.

Voor de campinggasten staat op de openingsdag het debuut van Monstercat op het programma. Het Canadese label staat garant voor zware bassen en dubstep. Freddy Moreira opent zijn Mansion voor de campinggasten. Overigens wordt de pre-opening van de camping verzorgd door Frequencerz op hun Get Wack!-stage. De afterparty op de camping op zaterdag 29 augustus krijgt een Braziliaans tintje met Illusionize Presents Elevation. Tenslotte is er op de camping ook nog plek voor Funky Town, dat te vinden is bij de Hangout, het centrale ontmoetingspunt.

Voor de nodige rust kunnen de bezoekers gedurende het gehele weekend terecht bij Healing Garden, waar naast rustgevende muziek ook yoga en inspirerende speeches worden gepresenteerd.

De verkoop van de Early Bird-tickets begint op dinsdag 28 januari om 12.00 uur via www.mysteryland.nl. Daar is ook meer informatie te vinden. Mysteryland is een concept van ID&T.

Lees ook:

Het verhaal achter nieuwe clubnacht: Sweetie Darling

vrijetijdamsterdam.nl