MINI MILKSHAKE VOOR DE VIERDE KEER AAN VOORAVOND VAN MILKSHAKE

Op vrijdag 26 juli vindt, inmiddels voor de vierde keer op rij, Mini Milkshake plaats. De stichting For All Who Love Foundation ontvangt dan zo’n 750 verstandelijk beperkten die samen met hun begeleiders een Mini Milkshake experience ondergaan.

Diverse bekende Nederlanders hebben zich aangemeld om die dag als vrijwilliger aan de slag te gaan: Fred van Leer, Johnny de Mol, Robbert van den Bergh, Ferry Doedens en Koen Kardashian vertolken allemaal een vrijwilligersrol, terwijl Ted Langenbach, Jeroen van den Berg en Joost van Bellen een bardienst draaien.

Het eerste festival waar je officieel kunt trouwen

Daar waar Mini Milkshake tot een traditie is uitgegroeid, is er op zondag 28 juli een wereldprimeur voor Milkshake. Het festival wordt dan het eerste ter wereld waar officieel getrouwd kan worden in het bijzijn van een buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Erwin Olaf spreekt dan tijdens de ceremonie over de liefde voor diversiteit.

Het allereerste land waar je als LHBTQIA+ koppel kunt trouwen.

De Stichting For All Who Love Foundation wil hiermee vieren dat Nederland het allereerste land is waar je als LHBTQIA+ koppel kunt trouwen. Het trouwkoppel wordt in de watten gelegd door de organisatie en liefhebbende partners zoals Conscious Hotel Westerpark waar de eerste huwelijksnacht voor het kersverse koppel zal plaatsvinden.

De komst van Mel C

Milkshake Festival is sinds de vijfde editie in 2016 uitgegroeid tot een tweedaags festijn. Het dance-festival is ontwikkeld vanuit de gedachtegang ‘niets moet, alles mag’. Niet eerder was Milkshake zo ver van tevoren uitverkocht. Marieke Samallo: “Het wordt met het unieke huwelijk, de vierde editie van Mini Milkshake en de komst van onder meer Mel C wederom een bijzondere Milkshake. En als de voorspellingen kloppen, zijn de weergoden ons ook positief gezind.

Milkshake Indoor tijdens Rotterdam Pride

Het is jammer dat we niet meer kaarten kunnen verkopen, want online worden er momenteel meer dan 6500 tickets gezocht. Gelukkig organiseren we eind september een Milkshake Indoor tijdens de Rotterdam Pride.”

vrijetijdamsterdam.nl

PS Neem ook eens kijkje in onze speciale Pride Amsterdam 2019 blog