OH MY! Music Festival wordt uitgebreid naar twee dagen

Amsterdam – OH MY! Festival wordt een tweedaags festival. Nadat eind januari de komst van onder anderen Meek Mill naar het Arenapark in Amsterdam op zaterdag 29 juni was aangekondigd, vlogen de kaarten in twaalf uur tijd de deur uit. De organisatoren onderzochten de mogelijkheid van een tweede dag en kregen daarvoor toestemming. En goed nieuws: de agenda van Meek Mill laat het toe dat hij ook op de tweede dag op de main stage is te zien.

In het Arenapark verrijzen op zaterdag 29 en zondag 30 juni vier podia waarop muziek uit de verschillende muziekstromingen binnen de urban pop scene worden gebracht. Naast Meek Mill zijn ook Trey Songz, Roddy Ricch, Davido, Giggs, Dru hill, Saweetie, Mr Eazi en YXNG BANE vastgelegd.

Tussen de optredens door zullen verschillende dj’s het publiek bij de main stage laten genieten van alle bekende urban hits van nu. Verder is er ook een Afro Stage. Hier is de opkomst van de Afromuziek binnen de urban pop goed vertegenwoordigd door onder anderen WhizzKid (zaterdag), Davido en Mr Eazi (zondag)

Avalon & Favela Stage

Ook de beste urban pop hits uit Nederland ontbreken niet en daarom is er een bomvol programma met talent van eigen bodem te vinden op de Avalon Stage. Naast de grote stages, heeft OH MY! Music Festival nog een kleine area, die de bezoeker onderdompelt in Latijns, Caribische sferen. Tal van verrassingen, het lekkere eten met invloeden uit de soulful en urban keuken en loungeplekken waar een cocktail rustig opgedronken kan worden.

Tickets voor OH MY! Music Festival op zondag 30 juni zijn beschikbaar vanaf € 59,95 (€ exclusief service fee). OH MY! Music Festival vindt dit jaar plaats op 29 (uitverkocht) en 30 juni. Locatie is Arenapark, Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: explore festival in Amsterdam