Early Bird tickets Mysteryland 2018 bijna van start

Early Bird tickets Mysteryland 2018 bijna van start

Mysteryland fans opgelet! Een zeer beperkt aantal Early Bird Camping-, Weekend- en Day-tickets zijn 27 februari verkrijgbaar tegen een gereduceerde prijs in de Mysteryland ticketshop. De kaartverkoop van deze vroege vogels kaarten start om 12:00 uur ’s middags.

Het spectaculaire dance-event viert dit jaar haar 25-jarige bestaan. Om dit te vieren zijn er 14 podia, drie festivaldagen en meer dan 300 artiesten present op het voormalige Floriade terrein in Haarlemmermeer. Mysteryland vindt dit jaar plaats op 24, 25 en 26 augustus 2018.

Mysteryland bevestigde onlangs dat onder andere Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Paul van Dyk, Alesso en Sunnery James & Ryan Marciano, Sven Väth, Loco Dice, Headhunterz en Wildstylez, Ronnie Flex en Deuxperience hun opwachting zullen maken de aankomende zomer.

Sexy by Nature, Trance Energy, Thunderdome, Hardwells label Revealed werden onder meer bekend gemaakt als hosting partners van Mysteryland 2018.

Traditiegetrouw zijn de Main Stage en de Q-dance stage de twee grootste van de 17 podia op Mysteryland. Hier zullen dj-helden uit binnen en buitenland hun talent laten horen. Maar dat is nog maar het begin. Mysteryland heeft voor deze editie de handen ineengeslagen met hosting partners die de muzikale veelzijdigheid van het festival vertegenwoordigen.

Op 6 maart worden er weer nieuwe namen bekend gemaakt.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Grote namen Hosting Partners Mysteryland 2018 

Mysteryland maakt eerste namen 2018 bekend 

Uitverkocht Mysteryland in volle gang