Danceliefhebbers trotseerden soms barre weersomstandigheden op Floriadeterrein
Mysteryland 2018. Foto: vrijetijdamsterdam.nl
Danceliefhebbers trotseerden soms barre weersomstandigheden op Floriadeterrein

Rond de 55.000 danceliefhebbers trotseerden zaterdag de soms barre weersomstandigheden boven het Floriadeterrein in de Haarlemmermeer om de tweede festival dag van het jubilerende 25-jarige Mysteryland te vieren.

De zon liet zich geregeld zien

Ondanks de regenmomenten liet ook de zon zich geregeld zien en was de sfeer onder het overgrote deel van het massaal aanwezige publiek eigenlijk gewoon opperbest te noemen.

Gratis poncho’s afgegeven door de organisatie

De bezoekers, die zich gelukkig al dagen van tevoren konden voorbereiden op de natte editie en ook met gratis poncho’s tegemoet waren gekomen door de organisatie van het dancefeest gingen los op de diverse stages verspreid over het gehele terrein.

Vanaf de piramide naar beneden het terrein over

Tijdens de jubileumeditie konden bezoekers vanaf de piramide van de langste zipline van alle festivals in Europa naar beneden afdalen. En dat moment lieten velen zich niet afnemen en een groot gedeelte zette zelfs onder een nazomers zonnetje de spectaculaire daling in.

Voor de zondag editie zijn de laatste kaarten in de verkoop. Net als zaterdag zullen toppers hun opwachting maken. Onder andere Hardwell, Sam Feldt, Headhunterz en nog veel meer grote namen uit de dance scene.

vrijetjidamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Mysteryland bracht onlangs trailer uit