SUSHISAMBA luidt 1 mei de zomer in met nieuw terras

SUSHISAMBA luidt 1 mei 2018 de zomer in met de opening van het pittoreske terras aan de iconische UNESCO World Heritage Singelgracht. De opening van het terras aan het Amsterdamse water gaat gepaard met het debuut van een pre-fix lunch en nieuwe zomeropeningstijden.

Met het presenteren van een unieke culinaire en cocktailervaring in de open lucht, nodigt het SUSHISAMBA terras bezoekers uit voor de kleurrijke sfeer, innovatieve cocktails, creatieve sushi en de vurige robata grill. Gasten kunnen eindeloos genieten van dineren aan de grachten in een ruimte van bijna 300m2, uitkijkend op de voorbijvarende boten, zittend in de zomerzon of dinerend onder de sterrenhemel.

De introductie van de drie-gangen lunch voor €25,-

Met het menu bedacht door Executive Chef Mark Vaessen, zal SUSHISAMBA een nieuw lunchmenu debuteren, speciaal ontworpen om tijd efficiënt en betaalbaar te zijn; ideaal voor business meetings. Met de combinatie van Japanse, Braziliaanse en Peruviaanse invloeden, licht het snelle drie-gangen menu nieuwe voorjaarsgerechten uit, bestaande uit o.a. keuze uit verschillende voorgerechten, salade met robata-gegrilde proteïnen en sushi met groene thee-mochi als dessert. Het lunchmenu is beschikbaar in aanvulling op het all-day menu.

Openingstijden van het terras

Het SUSHISAMBA terras is momenteel geopend in de avonden een weekenden (afhankelijk van het weer). Vanaf 1 mei is het terras dagelijks open vanaf 11:30 uur. Beginnend op 1 mei, wordt de lunch aangeboden op maandag tot en met zaterdag van 11:30 tot 16:30 uur. Zomerse escapades bij SUSHISAMBA zullen nog langer duren met de verlengde openingstijden! Beginnend op 1 mei zullen de nieuwe openingstijden als volgt zijn:

Maandag – woensdag & zondag van 11:30 tot 00:30 uur.

Vrijdag – zaterdag 11:30 tot 01:30 uur.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Bumbu Kitchen: pareltje in Amsterdam