Waar kun je 's nachts eten in Amsterdam?

Waar kun je ’s nachts eten in Amsterdam?

Vrijwel iedereen kent het gevoel wel. Je bent met je vrienden en vriendinnen gezellig wezen stappen in Amsterdam en dan is het tijd om naar huis te gaan. Na al die drankjes hebben jullie allemaal wel honger gekregen en voordat jullie op de fiets stappen, of in de taxi of bus springen, willen jullie nog lekker wat eten! De redactie van Vrije Tijd Amsterdam kent dat gevoel. Zodoende hebben drie plekken geselecteerd waar je nog even lekker een vette hap naar binnen kunt werken.

Moes

Bij Moes kun je voordat je naar huis gaat nog even lekker los gaan op de broodjes shoarma! En dat niet alleen ze hebben er veel meer voedsel te vergrijgen, Falafel, patat, hamburgers, noem het allemaal maar op. De man(nen) die aan het werk zijn die zijn altijd vriendelijk en zorgen dat je snel je bestelling voor je neus hebt staan. Daarna kan het bunkeren beginnen.

Moes, adres: Ferdinand Bolstraat 64

Cannibale Royale

Cannibale Royale kun je lekker los gaan op het fastfood. Ze hebben drie vestigingen in de stad. Ze zitten op de Ruysdaelkade, Handboogstraat en Mt. Odina weg in Amsterdam-Noord! Zelf nemen we altijd een lekkere burger maar je kunt er werkelijk waar van alles bestellen. En ze zijn geopend tot 04:00 uur ’s nachts.

Adres: Lange Niezel 15, adres: Handboogstraat 17a, adres: Ruysdaelkade 149, adres: Mt. Ondinaweg 32

Grillroom Sabba

Zonder enige twijfel kunnen we grillroom Sabba aanbevelen. Zij zitten in de halve maansteeg aan de rand van het Rembrandtplein. Je wordt op een vriendelijke manier door een meneer welkom geheten voordat je het piepkleine zaakje binnen stapt. Hier bestel je heerlijke Kebab of Shoarma, dat je gezellig aan één van de houtentafeltjes kunt opeten.

Grillroom Sabba, adres: Halvemaansteeg 21

Supermarket Royal XL

Bij deze avondwinkel aan de Ceintuurbaan kun je vanaf donderdag tot en met zondag 24 uur terecht. Maandag en dinsdag is de winkel om zes uur ’s ochtends gesloten en woensdag gaan ze door tot twaalf uur in de middag. Onze aanbeveling gaat uit naar de verse witte stokbroodjes die er te verkrijgen zijn. Bij binnenkomst aan de linkerzijde ziet u vele soorten beleg zoals brie, camambert, kaasjes en worst, die u als beleg kunt kiezen. Er is voor de mensen die nog zin hebben in een drankje een ruime keuze aan dranken. Loopt u dan even door de zaak helemaal naar de achterkant.

Supermarket Royal XL, adres: Ceintuurbaan 270, 1072 GJ Amsterdam

Maar, we zijn er natuurlijk nog lang niet! Weet jij ook een leuke plek waar je ’s nachts nog een heerlijke vette hap naar binnen kunt werken? Wij horen het graag! Stuur dan een e-mail naar [email protected]

vrijetijdamsterdam.nl