Restaurant Girassol bewijst Amsterdammers nog één dankbare dienst
Afscheidsfoto: Credits: Restaurant Girassol

Restaurant Girassol bewijst Amsterdammers nog één dankbare dienst

De medewerkers van het Portugese restaurant Girassol bewijzen Amsterdam op zondag 10 februari voor de allerlaatste keer een mooie dienst. De horecagelegenheid die na 35 jaren de deuren sluit en menig Amsterdammer in het restaurant of op het prachtige terras mooie momenten, lekkere gerechten en dito drankjes bezorgde, organiseert op zondag 10 februari een GARAGE SALE.

‘Na 35 prachtige jaren gaan wij onze deuren sluiten. Met enorm veel passie, liefde en plezier hebben we zowel de authentieke als moderne Portugese keuken in Nederland op de kaart gezet. Iets waar wij als Familie enorm trots op zijn. Wij willen al onze gasten bedanken voor de geweldige tijd en alle mooie momenten, dankbaar zijn wij voor deze herinneringen. Nogmaals bedankt voor de geweldige jaren! Veel liefs Wilma, Carlos, Diego & Carlo. Obrigado♥’, is te lezen in het afscheidsbericht van Girassol.

De vriendelijke personeelsleden bieden meubels, interieur accessoires, servies, glaswerk, keukenspullen, kussens, stoelen, tafels, lampen, Portugese life style producten zoals baby sokjes, servies, zeepjes, en nog veel meer leuke dingen aan.

Een verkoop met stuntprijzen tussen de € 1,00 en € 50,00, vooral bedoeld voor de Amsterdammer en vooral niet bedoeld voor professionele opkoop bedrijven.

Wie nog voor een laatste keer wilt genieten van de specifieke Portugese gerechten of het restaurant wil bedanken kan nog tot en met 9 februari een tafel reserveren. Want, het is echt waar, 9 februari is Girassol voor de allerlaatste keer geopend.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: schaatsen in een magische ambiance