Spielraum nog één keer vol in actie in 2018
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Spielraum nog één keer vol in actie in 2018

Na een kneiterharde ADE-editie in samenwerking met BASSIANI, is SPIELRAUM op 14 december weer present in de oude vertrouwde techno bunker genaamd RADION Amsterdam.

Door een aantal mooie ADE recensies waaronder het verslag van het gerenommeerde medium 3voor12 vpro heeft de organisatie met nog meer energie het komende techno-feest voorbereid. Zo zijn onder andere Olivia Mendez een jong Frans techno-talent die zich huisvest in Berlijn, Newba uit Tbilisi en de vertrouwde DJ Polly F aan de komende line-up toegevoegd. In de bovenkamer maken deejays Afra en KI/KI hun opwachting.

Als geen ander feest in Amsterdam hecht SPIELRAUM waarde aan het creëren van een vrijplaats voor de Homo Ludens, de spelende mens. Geïnspireerd door denkers als Friedrich Schiller en Johan Huizinga zijn ze ervan overtuigd dat de mens de allerbeste versie van zichzelf is wanneer hij speelt. Omdat het niet uitmaakt hoe oud je bent, of wat je aantrekt of wat niet. En of je jezelf een vrouw, man of wat dan ook voelt; iedereen heeft een plek nodig om te zijn en te ontdekken wie die is. Een plek om je vrij te bewegen. Te dansen. Een plek om te spelen.

vrijetijdamsterdam.nl

Onafscheidelijk G-Team duo nu toch echt uit elkaar