Amsterdam Dance Nieuws

De RADION Amsterdam houdt zo nu en dan een interview met een DJ die in de nachtclub komt draaien en we moeten zeggen dat is best leuk om te lezen. Wist je trouwens dat Spielraum zaterdag 2 juni weer haar intrede doet in de underground club?

Ouwe jongens krentenbrood. Jawel, Multigroove festival is aanstaande. Maar waar en wanneer wordt het dan gehouden? Zaterdag 2 juni op het Stadspodium Amsterdam ouwe!

Dave Clarke keert terug naar ADE met zijn beroemde vrijdagavondfeest in de Melkweg. Dave Clarke kondigde onlangs enkele namen aan zoals Sam Paganini, Rebekah, Octave One en B.Traits.

BACKDOOR Amsterdam is op 9 juni in de Melkweg presents met toffe DJ’s waaronder zelfs een wereldster en een hoop entertainment. Onlangs schreven we een artikel over dit vette feest dat snel plaats zal vinden.

Wist jij dat de Amsterdamse mannen van techno-event organisatie Intercell participeren op het Smeerboel Festival 2018? Ja echt waar op het meest smerige festival waar toch echt wel vette deejays de gruwelijke beats komen verzorgen.

Op vrijdag 1 juni wordt Stichting N8BM A’DAM officieel overgedragen aan nachtburgemeester Shamiro van der Geld. Amsterdammers die benieuwd zijn naar de toekomst van Stichting N8BM A’DAM zijn van harte welkom bij de Club van 100 bijeenkomst in Blijburg. Je hoeft dus geen lid te zijn. Er wordt feestelijk afscheid genomen van huidige bestuurders Mirik Milan en Ella Overkleeft, maar er staat nog veel meer op het programma.

Parallel luidt vrijdag aanstaande met de zomer inluiden met twee topboys uit Brooklyn.Ze vliegen van Jamaica naar Tokio maar op 1 juni komen urban legends Wolf + Lamb langs in Amsterdam om de Sugar op stelten te zetten. Ondersteuning komt van Parallel’s founding fathers en huis-DJ’s Gideon Fierman en Bandi.

“Wij geloven dat een goed feest mensen kan aanmoedigen om meer open, zorgzaam en vergevingsgezind te zijn”, vertelt Connor O’Reilly, één van de zes tot negen organisatoren van LINKS AF over hét nieuwe underground house en techno feest dat op zaterdag 16 juni vanaf 21:00 uur zal plaatsvinden in de Recycle Lounce Gallery Club aan de Zuiderzeeweg in Amsterdam. O’Reilly, een Canadees, die samen met een Argentijnse en verder allemaal Nederlandse vrienden, het nieuwe underground feest van Amsterdam bedacht, ging samen met één van de vrienden uit de organisatiegroep gericht op zoek naar een vette locatie in de stad. Het feest is op 16 juni. We schreven er een artikel over.

De Thuishaven trein is niet te stoppen. Zondag aanstaande is er weer een Techno Special.

Amsterdam Open Air vindt dit weekend weer plaats aan de Gaasperplas. Het evenement is op beide dagen uitverkocht.

vrijetijdamsterdam.nl

Heb jij ook noemenswaardig nieuws voor onze rubriek Nieuws in Amsterdam: Amsterdamse Dance events’? Stuur dan een e-mail naar [email protected]