LIVESTREAM BIJ ‘THE FLYING DUTCH’ en AMSTERDAM OPEN AIR

In Amsterdam zijn zaterdagmiddag de muziekfestivals ‘The Flying Dutch’ en ‘Amsterdam Open Air’ van start gegaan. Beide spraakmakende feesten zijn te bekijken via livestreams.

Tijdens de vierde editie van ‘The Flying Dutch’ waar de Dag van de Nederlandse Dance wordt gevierd vliegen de deejays door Nederland heen om te draaien in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

Tijdens het evenement dat in drie steden plaats vindt zijn de artiesten Afrojack, Armin van Buuren, I Am Hardstyle Presents: Brennan Heart, Don Diablo, Fedde Le Grand, Lucas & Steve, R3hab, Sunnery James & Ryan Marciano, Tiësto en W&W, Jebroer, Lil Kleine, Special Guest en Mike Williams.

Zaterdag en zondag vindt de achtste editie van Amsterdam Open Air plaats

Zaterdag en zondag vindt in het Amsterdamse Gaasperpark de achtste editie van Amsterdam Open Air plaats. Op beide dagen verrijzen tijdens Amsterdam Open Air negen stages in het Amsterdamse Gaasperpark, waarop een internationale mix van grote namen en oud ervaren deejays, afgewisseld met de grootste beloftes en lokale talenten, op het festival in Amsterdam is te verwachten.

Klik hier voor de livestream van ‘The Flying Dutch’

Klik hier voor de livestream van ‘Amsterdam Open Air’

YouTube credits: The Flying Dutch 2018 official

vrijetijdamsterdam.nl

Amsterdam Open Air onthult line-up festival 2018