Awesome editie Q-dance Event QAPITAL 2018 in de Ziggo Dome

Awesome editie Q-dance Event QAPITAL 2018 in de Ziggo Dome

“Awesome Q-Dance. Thanks for this great night”, is één van de vele positieve reacties die te lezen zijn op de Social Media over Q-dance Event Qapital 2018 die afgelopen zaterdag plaatsvond in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Het hardstyle feest zorgde voor de fans weer voor een weergaloze editie tussen tien uur ’s avonds en zeven uur ’s ochtends. “Het was een super vette avond echt knallen. We kwamen pas om half acht ’s ochtends de Ziggo Dome uit. Dat moest ook wel want we wilde het maximale eruit halen. We hadden veel geld moeten betalen voor een kaartje namelijk”, aldus Barry Assink als één van de toeschouwers van het harde dance-event.

Video: Barry Assink

Line-up

De line-up in Area 1 bestond zaterdag uit B-Front [LIVE], Clockartz, Deetox, Delete VIP, Gunz For Hire, Hard Driver [LIVE], Phuture Noize, Ran-D & ANDY SVGE, Rebelion & Malice, Sub Sonik & D-Sturb en Sub Zero Project, gehosted door Livid.

In Area 2 was het de beurt aan Apexx, Degos & Re-Done, Imperatorz, Jason Payne, Mind Dimension, Rejecta, Unresolved & Luminite, gehost door Focus.

Q-Dance op jubileum editie Mysteryland

Het eerstvolgende festival waar Q-Dance is te bewonderen is op 6 en 7 april tijdens het festival Looptopia in Taiwan. In Nederland organiseert Q-Dance op 22 juni een nieuwe editie van het populaire Defqon 1 feest en 25 en 26 augustus is Q-Dance present op de 25-jarige jubileumeditie van Mysteryland.

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl