Amsterdam Dance Nieuws

Op zaterdag 9 juni kunnen festivalliefhebbers in de Tuinen van West hun festival outfit uit de kast trekken voor Komm schon Alter – das Festival. “Het festival voor 24+’ers en daar zijn -nu al- een heleboel mensen blij mee. Geen tieners in veel te hippe kleren, geen enorme rijen, geen hoge ticket service kosten en geen belachelijk hoge kosten voor munten omdat we daar namelijk te oud voor zijn”, laat de organisatie van het festival weten.

“Na tal van gekke, blije en succesvolle edities door het hele land is het weer tijd voor het hoogtepunt van het jaar: HAPPY FEELINGS FESTIVAL! Met de twee uitverkochte edities nog vers in het geheugen kijken wij nu al uit naar zaterdag 9 juni. 3 stages met de heerlijkste disco, house classics, 90’s & 00’s, rnb & hiphop hits”, aldus de organisatie van het feest dat bij Thuishaven plaatsvindt.

BACKDOOR Amsterdam pakt groots uit. Zaterdag vindt in de Melkweg Backdoor presents ‘angels In Paradise’ plaats. We schreven er een artikel over!

“Wij geloven dat een goed feest mensen kan aanmoedigen om meer open, zorgzaam en vergevingsgezind te zijn”, vertelt Connor O’Reilly, één van de zes tot negen organisatoren van LINKS AF over hét nieuwe underground house en techno feest dat op zaterdag 16 juni vanaf 21:00 uur zal plaatsvinden in de Recycle Lounce Gallery Club aan de Zuiderzeeweg in Amsterdam. VTA schreef een artikel over dit nieuwe feest!

Awakenings heeft het programma voor Amsterdam Dance Event 2018 bekendgemaakt. Net als voorgaande jaren is ook dit jaar de Gashouder in Amsterdam het domein van de techno-organisatie die maar liefst zeven edities presenteert. Dit jaar vinden twee van de zeven edities overdag plaats en is een nieuw partnerconcept toegevoegd: ‘Maceo Plex presents Mosaic’.

Hardwell komt naar de Ziggo Dome! De wereldberoemde dj geeft in oktober samen met het Metropole Orkest een grote show in de Amsterdamse concertzaal, schrijft Artiesten Nieuws.

We maakten een fragmentje van DJ Sandrien op Amsterdam Open Air het afgelopen weekend. Zeker de moeite waard om te bekijken.

VTA was bij Vault Sessions in de Shelter Amsterdam het afgelopen weekend. Kijk hieronder en ook helemaal bovenaan dit bericht maar even mee met de beelden!

vrijetijdamsterdam.nl

Jouw dance nieuws ook op de website van Vrije Tijd Amsterdam? Stuur een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl