“De afgelopen jaren heeft Strandzuid een absolute succesformule ontwikkeld als het gaat om de Bierborrels. Geen ingewikkelde dingen, gewoon lekker borrelen. De DJ’s zorgen voor zwoele (zomer)hitjes, je gaat helemaal los in de silent disco of je speelt er beerpong tot je vrienden er allemaal vanaf liggen”, aldus de organisatie van de befaamde bierborrels bij Strandzuid.

“De afgelopen jaren heeft Strandzuid een absolute succesformule ontwikkeld als het gaat om de Bierborrel. Geen ingewikkelde dingen, gewoon lekker borrelen. De DJ’s zorgen voor zwoele (zomer)hitjes, je gaat helemaal los in de silent disco of je speelt er beerpong tot je vrienden er allemaal vanaf liggen”, aldus de organisatie van de befaamde bierborrels bij Strandzuid.

Bij hét stadse strand van de hoofdstad staat vrijdag 27 september alweer de derde bierborrel op het programma. Met het gezellige event wordt het zomerseizoen afgesloten, waarna Strandzuid officieel ‘bevriest’ zal worden tot Zuidpool. Vrije Tijd Amsterdam blikte alvast vooruit en stelde een aantal vragen aan de organisatie.

Het zullen er waarschijnlijk niet veel zijn, maar voor de enkele (nieuwe) Amsterdammers die Strandzuid nog niet kennen. Zou je eens kunnen introduceren wie jullie zijn en wat jullie doen?

“Strandzuid is de plek voor een speciaal biertje op het terras, beachvolleybal midden in de stad, bakken op onze strandbedjes op het strand of een diner tijdens een zwoele lente- of zomeravond. Jouw holiday escape in de stad vind je bij Strandzuid, het stadsstrand van Amsterdam.”

Op 27 september vindt ‘Bierborrel 3 – De Bevriezing’ plaats. Wat kunnen we verwachten?

“Elk jaar sluit Strandzuid het zomerseizoen af met de 3e bierborrel: De bevriezing. Dit betekent dat na het feest, Strandzuid officieel ‘bevriest’ tot Zuidpool van oktober t/m april.

De afgelopen jaren heeft Strandzuid een absolute succesformule ontwikkeld als het gaat om de Bierborrels. Geen ingewikkelde dingen, gewoon lekker borrelen. De DJ’s zorgen voor zwoele (zomer)hitjes, je gaat helemaal los in de silent disco of je speelt er beerpong tot je vrienden er allemaal vanaf liggen. Maar bovenal geniet je van bier. Heel. Veel. Bier.”

Wordt dit evenement vanuit Strandzuid/Zuidpool georganiseerd of door een externe partij?

“Nee, het wordt volledig door Strandzuid zelf georganiseerd.”

Hoe zijn de eerste twee edities verlopen?

“Het was een groot succes! Bij beide avonden stond er een rij voor de deur, zo enthousiast was onze doelgroep! Avonden om nooit te vergeten!”

Wat is de drijfveer om deze Bierborrel te organiseren?

“Deze laatste bierborrel staat vooral in het teken van de afsluiting van het zomerseizoen van Strandzuid 2019. Dit is het afscheidsfeestje tot we veranderen in het winterwonderland van Amsterdam: Zuidpool.

Maar voor de rest is de drijfveer net zoals alle andere bierborrels: een gezellige en grote vrij-mi-bo voor iedereen die in de buurt is en de werkweek goed wil afsluiten met een mooi feestje en bier!”

Met de Bierborrel wordt het zomerseizoen afgesloten. Nu zijn wij natuurlijk reuze benieuwd wat wij bij Strandzuid/Zuidpool gedurende de winter kunnen verwachten?

“Net zoals we drie bierborrels hebben in het zomerseizoen bij Strandzuid, hebben we ook drie winterborrels in het winterseizoen bij Zuidpool! Deze zullen hoogstwaarschijnlijk zijn in november, januari en maart”, aldus de medewerkers van Strandzuid.

Check voor alle informatie de Facebook-pagina van Strandzuid.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Drie keer in Het Concertgebouw: ‘Around the World on Two Piano’s