Armin van Buuren na drie jaar terug als afsluiter op Mysteryland
Vrije Tijd Amsterdam NL ®

De line up van Mysteryland, op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 augustus op het voormalig Floriadeterrein in de Haarlemmermeer, staat garant voor een afspiegeling van de huidige wereldwijde elektronisch muziek. Meer dan 300 artiesten komen naar de zeventien stages. Organisator ID&T is verheugd over de komst van onder anderen Armin van Buuren, die na drie jaar weer de afsluiter van het festival voor zijn rekening neemt. Daarnaast staan de namen van onder meer Carl Cox, DJ Snake, Lil’ Kleine, Brennan Heart, Sam Feldt en vele anderen op het affiche.

Mysteryland vormt de traditionele afsluiter van de festivalzomer. Op zaterdag 29 augustus brengt Timmy Trumpet zijn show naar de main stage, terwijl daarop ook DJ Snake (de man met meer dan 5 miljard streams op zijn naam) is te zien. Snake zorgt voor de afsluiter van de zaterdagavond met aansluitend vuurwerk. Verder is de Cocoon-stage te vinden op een nieuw stuk van het Mysteryland-terrein. Daar komen onder meer Sven Väth, Kölsch en DJ Koze. Meer techno wordt verzorgd door onder anderen Carlos Valdez, ROD en Sandrien, die allemaal op de Adonis-stage zijn geprogrammeerd.

Traditiegetrouw is er ook veel ruimte voor hardstyle, met de vernieuwde Q-Dance-stage. Daar zijn Sefa, Psycho, Funk, D-Block & S-te-Fan te verwachten, terwijl er ook aandacht is voor 15 jaar Noisecontrollers. Sunnery James & Ryan Marciano hebben onder andere hun muzikale vrienden Malaa, Sam Feldt, Nora en Pure uitgenodigd voor hun Sexy by Nature-feest op één van de eilanden op het Floriadeterrein. Op het eiland ernaast maken Deadly Guns, The Satan en nieuw Hardcore-talent de opkomst van de BPM in de wereld van Thunderdome. Verder is de grootste tent, de Big Top, gereserveerd voor Vunzige Deuntjes. Daar zijn onder anderen Lil’ Kleine en Chucky met een Hip Hop-set te verwachten. In de Trance Energy-tent nemen Aly & Fila’s, Gareth Emery’s, Ben Nicky en vele anderen plaats achter de draaitafels.

Zondag 30 augustus doet niet onder voor de zaterdag. Op de main stage is naast afsluiter Armin van Buuren andermaal een plek voor Vini Vici na het baanbrekende optreden in 2019. Daarnaast is er een mystery act, waarvan de naam geheim blijft tot deze dag. Achter de main stage komen La Fuente en vrienden aan bod, terwijl NGHTMR, Jauz, Boombox Cartel en anderen hun Mysteryland-debuut beleven op het Blacklist-podium.

Carl Cox sluit zich in 2020 aan bij de Mysteryland-familie met zijn nieuwe en geavanceerde concept Awesome Soundwave. Uiteraard verzorgt Cox zelf een optreden, maar geeft verder ruimte aan Fjaak, Octave One, Recondite, ONYVAA (die allen live te zien zijn) en meer labelleden. Het gaat er iets harder aan toe bij Brennan Heart, B-Front en zes andere artiesten bij Q-Dance, terwijl hardcore de boventoon voert bij Thunderdome, met onder meer Mad Dog, D-Fence en N-Vitral Ook op zondag neemt Vunzige Deuntjes haar intrek in de Big Top, met de komst van onder andere Ronnie Flex & Deuxperience, Bizzey, Afro Bros en Tabitha. En Timmy Trumpet laat zich op zondag zien op zijn eigen stage met zijn Freakshow, waarvoor hij ook Sub Zero Project, Blasterjaxx en anderen heeft uitgenodigd.

Camping Line up

Bezoekers van de Mysteryland-camping, kunnen daar op vrijdag al enkele pre-parties beleven en op zaterdag en zondag kunnen zij nog even door met afterparties. Op vrijdag 28 augustus zijn er stages van Monstercat, Get Wack!, Freddy Moreira en Funky Town. De volledige camping line up wordt over vier weken bekend.

De reguliere tickets voor Mysteryland 2020 zijn te koop via de Ticketshop: http://tickets.mysteryland.nl. Meer algemene informatie over festival en campingpakketten is te vinden op www.ML.nl.

Facebook: www.facebook.com/Mysteryland
Instagram: www.instagram.com/mysteryland_official
Website: www.mysteryland.nl

vrijetijdamsterdam.nl

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam