Westergasterrein overspoeld met diehard Awakenings-fans

Het Westergasterrein werd woensdagavond rond middernacht overspoeld met diehard Awakenings-fans uit heel Europa die zijn afgekomen op de uitverkochte openingseditie van Awakenings. De zogenoemde ADE hard opening night is het startsein van maar liefst zeven Awakeningsfeesten in Amsterdam-West.

Terwijl een enkeling buiten aan het leuren was voor kaarten begon rond 01:00 uur de Gashouder echt vol te stromen. Overigens kan het zo zijn dat er later wel meer kaarten vrij komen. Aldus één van de mannen die aan het werk was op het terrein.

Het harde feest duurt tot 08:00 uur donderdagochtend. Awakenings x Adam Beyer presents Drumcode ADE is de volgende knaller die in de Gashouder zal plaatsvinden. Ook die editie is tot de nok toe uitverkocht.

Over ADE

Sinds de oprichting in 1996 is het Amsterdam Dance Event (ADE) uitgegroeid tot de toonaangevende zakelijke conferentie en festival van de wereldwijde elektronische muziekscène. Het is de plek om de nieuwste ontwikkelingen te zien en te ontdekken: van muzikale trends en opkomende talenten naar de meest recente uitvoeringen van dansers-pioniers en superstars. Het Amsterdam Dance Event wordt georganiseerd door de stichting Amsterdam Dance Event, een initiatief van BUMA.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Ontwikkelingen in de Chinese Muziekindustrie