SPIELRAUM debuteerde glorieus tijdens eerste ADE

SPIELRAUM debuteerde glorieus tijdens hun eerste ADE optreden. Die conclusie konden we met VTA wel trekken toen we ’s nachts een bezoekje brachten aan RADION Amsterdam. De techno klanken klonken spijkerhard door de schuin naar beneden aflopende underground locatie aan de Louwesweg 1. En dat is één van de doelen van de organisatie: ‘het brengen van een ijzersterke techno line-up’.

SPIELRAUM bundelde de krachten met één van de belangrijkste pijlers van de wereld op het gebied van de elektronische muziek; de Georgische nachtclub BASSIANI. Voor deze avond verzorgden BASSIANI en SPIELRAUM de avond met resident DJ’s van zowel de nachtclub van Tbilisi als SPIELRAUM.

Creëren van een vrijplaats voor de Homo Ludens

Als geen ander feest in Amsterdam hecht SPIELRAUM waarde aan het creëren van een vrijplaats voor de Homo Ludens, de spelende mens. Een plek om je vrij te bewegen. Te dansen. Een plek om te spelen”, liet een woordvoerder van SPIELRAUM eens weten. En een rondje wandelen door de nachtclub, al kijkend naar de rondlopende, spelende en dansende menigte bevestigde dat streven van de organisatie.

Amsterdamse Queer publiek

Het Amsterdamse Queer publiek zal opgelucht ademhalen sinds Spielraum haar intrede heeft gedaan in het Amsterdamse nachtleven anders blijft er niet zoveel meer over voor dit specifieke publiek.

Wij van VTA zeggen: op naar een weekender tijdens ADE 2019!

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Bumble bundelt de krachten met The Media Nanny, ID&T en Astralwerks

ADE 2018: stuiterend door de Melkweg