Sam Feldt maakte er een mooie show van

Sam Feldt maakte er woensdagavond samen met zijn muzikale begeleiding en publiek een mooie show van. In het Scheepvaartmuseum hostte de bekende DJ een eigen ADE feest en de vrolijkheid die dat meebracht was van zijn gezicht af te lezen. Het event was door Sam Feldt exclusief opgezet om zijn trouwe fans te bedanken voor de support.

Ruim aandacht aan 30 jaar Dutch Dance

Tot en met 21 oktober wordt onder andere ruim aandacht besteed 30 Jaar Dutch Dance, met onder meer de première van een driedelige VPRO-documentaire en de presentatie van een naslagwerk in boekvorm. Zuid-Korea is in 2018 het focusland waardoor veel wordt stil gestaan bij de snelgroeiende Zuid-Koreaanse muziekscene. Op meerdere conferentie- en festivalonderdelen wordt getoond wat Zuid-Korea te bieden heeft. Daarnaast is China, ook een land in ontwikkeling op muziekgebied, ook goed aanwezig tijdens ADE 2018.

Amsterdam Dance Event (ADE) is, behalve conferentie en festival, inmiddels uitgegroeid tot een vijfdaagse culture manifestatie, met meer dan 2500 artiesten in alle clubs en concertzalen én een groeiend aantal artiesten die hun werk vertonen in het dagprogramma, met filmvertoningen, talks, audiovisuele installaties en crossovers met andere kunstdisciplines.

vrijetijdamsterdam.nl