amsterdam dance event
Een stukje van het Rokin. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Amsterdam Dance Event 2018 bij Rokin 75

“Creatievelingen Rokin 75 doen ook mee tijdens ADE 2018”

Rokin75 doet ook mee tijdens het aankomende Amsterdam Dance Event 2018. Rokin75.com, de thuisbasis van 49 creatieve, innovatieve ondernemingen in het hart van Amsterdam bundelt haar krachten tijdens het aanstaande grootste elektronische dance-event die de wereld rijk is.

Er is onder andere een expo van Tim Buiting

Aan het vernieuwde Rokin in de binnenstad van Amsterdam is onder andere een expo te bezoeken opgesteld door fotograaf Tim Buiting en kunnen bezoekers een kijkje krijgen hoe nachtburgemeester Shamiro van der Geld en DJ Titia uit Amsterdam thuis tot rust komen doormiddel van een reconstructie van hun woonruimte in de showroom van Rokin 75. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke activiteiten in het pand van Rokin 75, die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Rokin 75 vind je op de meest centrale plek in Amsterdam

Het creatieve en bedrijvige pand van Rokin 75 vind je op de meest centrale plek in Amsterdam. Tussen de Nes – culturele hoofdstraat – en het Rokin, met het metrostation in aanbouw voor de deur, en geïnteresseerden zijn altijd welkom om eens te komen kijken.

Fashionista’s, techies, design- en muziekhelden

Onder de bewoners vind je fashionista’s, techies, design- en muziekhelden. Als bezoeker kun je hier fijn vertoeven met een expositieruimte, mooie uitzichten en op de begane grond winkelen in de flagship store van MADE.COM.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Amsterdam Dance Event 2018 – GAIA Paradiso