ADE 2018 Voorbereidingen 538DJ hotel in volle gang
Entree 538 DJ Hotel. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

ADE 2018 Voorbereidingen 538DJ hotel in volle gang. De voorbereidingen van Radio 538 voor hun 538DJ hotel zijn in volle gang. Een groot deel van The Student Hotel wordt momenteel omgebouwd tot 538DJ Hotel. Zo hangen onder andere de 538DJ hotel vlaggen al voor het gebouw, is op de entree ‘538DJ hotel’ te lezen en wordt de apparatuur voor de radioshow in gereedheid gebracht.

De radiozender verblijft tijdens ADE 2018 vier dagen op rij in The Student Hotel in Amsterdam-Oost.

Ruim aandacht aan 30 jaar Dutch Dance

Tot en met 21 oktober wordt onder andere ruim aandacht besteed 30 Jaar Dutch Dance, met onder meer de première van een driedelige VPRO-documentaire en de presentatie van een naslagwerk in boekvorm. Zuid-Korea is in 2018 het focusland waardoor veel wordt stil gestaan bij de snelgroeiende Zuid-Koreaanse muziekscene. Op meerdere conferentie- en festivalonderdelen wordt getoond wat Zuid-Korea te bieden heeft. Daarnaast is China, ook een land in ontwikkeling op muziekgebied, ook goed aanwezig tijdens ADE 2018.

Een vijfdaagse culturele manifestatie

Amsterdam Dance Event (ADE) is, behalve conferentie en festival, inmiddels uitgegroeid tot een vijfdaagse culture manifestatie, met meer dan 2500 artiesten in alle clubs en concertzalen én een groeiend aantal artiesten die hun werk vertonen in het dagprogramma, met filmvertoningen, talks, audiovisuele installaties en crossovers met andere kunstdisciplines.

vrijetijdamsterdam.nl

Bekijk ook: ADE 2018 en historie – foto’s