ADE 2017: Speciaal event voor jonge dancefans
The Student Hotel. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

ADE 2017: Speciaal event voor jonge dancefans

Super gaaf nieuws! Armada en radio 538 organiseren tijdens ADE 2017 een speciaal event gericht op jonge dancefans. Op woensdag 18 oktober, tijdens de herfstvakantie, staat deze unieke gebeurtenis gepland in het Amsterdamse Student Hotel in Amsterdam. Toegang is alleen en exclusief voor tieners van 12 tot 17 jaar. Eerder maakte de radiozender al bekend dat het tijdens ADE 2017 een eigen 538DJ Hotel opent in het Student Hotel in Amsterdam-Oost aan de Wibautstraat.

Armada Fissa! 

En terwijl de jongelingen tijdens Armada Fissa! helemaal los gaan op de beats van Dirtcaps, Julian Jordan, Lost Frequencies en 538-dj’s Sunnery James & Ryan Marcianode kunnen de ouders in een andere ruimte een drankje drinken tot de laatste plaat gedraaid is, zodat ze niet in de weg staan.

Grote namen 

Dit jaar treden Martin Garrix, David Guetta, Hardwell en Afrojack op in de club (het Parool Theater) van het hotel, waar ruimte is voor 250 luisteraars. De 538-studio staat ook in het hotel. Alle programma’s tussen 06:00 en 00:00 uur, waaronder ‘Evers Staat Op’ en ‘De Coen en Sander Show’, komen rechtstreeks vanuit het hart van het Amsterdam Dance Event. Veel nationale en internationale gasten die voor het Dance Event in Amsterdam zijn komen langs in de 538-studio.

De kaarten zijn te koop via de site van 538. 

vrijetijdamsterdam.nl

We schreven al eerder een artikel over de intrede van 538 in het studentenhotel.