INSCHRIJVING HALVE VELDJES CUP VAN START GEGAAN
Halve Veldjes Cup bij Swift in 2018. Photocredits: Halve Veldjes Cup

INSCHRIJVING HALVE VELDJES CUP VAN START GEGAAN

Op 8 februari 2019 startte de inschrijving van de populaire Halve Veldjes Cup. Het voetbalevenement vindt plaats op zaterdag 8 juni, bij het midden in de stad gelegen sportcomplex van AVV SWIFT. Op de kunstgrasvelden van de in 1910 opgerichte Amsterdamse sportvereniging strijden naar verwachting 86 dames- en herenteams om de eindzege. In totaal doen er 30 dames- en 32 herenteams mee én is er een 5vs5 boardingcompetitie voor 24 extra teams.

Maar, belangrijker dan de sportieve prestaties tijdens de toernooitjes, is de gezelligheid onder de ingeschreven teams, organisatie en de toeschouwers die aanwezig zullen zijn op en rond de voetbalvelden in Amsterdam Oud-Zuid.

De HVC 2019 is voor iedereen toegankelijk. Dat wil zeggen dat ook vriendenteam van buiten AVV Swift, recreatieve teams of spelers die nog nooit een voetbal hebben aangeraakt, met het gezellige toernooi mogen meedoen.

Zoals vanouds pakt de organisatie groots uit en zijn er live optredens van dj’s, acts en zangers die live muziek ten gehore zullen brengen, op het speciaal ingerichte festivalplein. Foodtrucks complementeren de boel zodat ook de inwendige mens niks tekort komt.

Het toernooi wordt afgesloten met een fantastisch feest op het festivalplein, inclusief DJ’s, een liveband, foodtrucks en acts. ‘En de laatste uurtjes gaan we los in onze kantine omgebouwde discotheek’, aldus de organisatie die al weer enthousiast vooruitkijkt naar het zomerse evenement.

Liefhebbers van een leuk toernooi die mee willen doen kunnen zich inschrijven via de website www.halveveldjescup.nl. De organisatie ‘waarschuwt’ dat de beschikbare plekken in 2018, kort na de start van de inschrijving al waren vergeven.

Op de hoogte blijven van dit stadse spektakel doe je via de website, facebook- of instagram pagina van de Halve Veldjes Cup 2019.

Facebook-pagina: www.facebook.com/halveveldjescup
Instagram account: www.instagram.com/halveveldjescup

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook:

Volg ook: Blog: leuke en gezellige sportevenementen in Amsterdam 

Gerelateerd: Halve veldjes cup 2018