Ajax-watcher Ramon Ensing: het stoom komt uit mijn oren
Ramon Ensing.

Ajax-watcher Ramon Ensing: het stoom komt uit mijn oren

“Niet te geloven dit. Wat een dramatisch Ajax dit zeg. Ongelooflijk”, begint onze Ajax watcher luttele minuten na de door Ajax met 1-0 verloren wedstrijd uit tegen Heracles Almelo. Door een klungelige fout van Ajax-doelman Onana kwam de ploeg uit Almelo na 17 minuten op een 1-0 voorsprong en tot overmaat van ramp stapte de miljoenenploeg van trainer Erik ten Hag na ruim negentig minuten voetballen met dezelfde stand en het schaamrood op de kaken van het speelveld af. PSV kan zodoende op 8 punten voorsprong komen en daarmee lijken de titelkansen geslonken tot nihil. Zo speel je nog de sterren van de hemel in München en het andere moment verlaat je als een stelletje droef toeters, zonder punten op zak, het stadion van Heracles Almelo.

“Ze waren echt dramatisch vervolgt Ensing zijn relaas. Het had verdomme een goede generale voor woensdag moeten worden. Maar uiteindelijk is het een deceptie van de bovenste plank.”

“Moet je luisteren. Als je met zo’n miljoenenploeg niet kunt winnen tegen Heracles dan is dat een totale wanprestatie. De instelling was er niet, er werden te veel fouten gemaakt en ze gingen als watjes de duels in. Ze moeten zich echt diep schamen.

Heracles startte al meteen scherp en zaten er dik bovenop. Ze hadden zelfs goed positiespel en tikte Ajax helemaal weg. Op zo’n moment hoort een trainer direct in te grijpen en niet pas na een uur. Tsjonge, jonge, jonge zeg… Nee echt, ik ben met stomheid geslagen en hoop dat Ajax tegen Madrid aankomende woensdag een wedstrijd op zich wordt. Ze hebben een hoop goed te maken. Hier wil ik het bij laten want het stoom komt werkelijk waar uit mijn oren”, laat de Ajax liefhebber tenslotte nog weten.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Zelfs de Ajax club watcher was sprakeloos