Pharmafilter US
Actiefoto US tijdens het afgelopen seizoen. Foto: John van Geenen

Pharmafilter US kiest voor selectie van 13 speelsters

Het eerste dames team van US volleybal zal komend seizoen met 13 speelsters aantreden in de Topdivisie. De ambitieuze selectie blijft nagenoeg gelijk en zal zich komend seizoen focussen op het uitbouwen van haar kwaliteiten.

Martijn van Goeverden blijft aan als trainer/coach van het hoogst spelende volleybalteam bij de vrouwen in Amsterdam. Zijn assistent is evenals vorig seizoen Sebastien de Paula. Daarnaast zal Mark Roper zich komend seizoen bij de staff voegen en wekelijks een training voor zijn rekening nemen.

Gertjan Muis zal aantreden als teammanager. Hij neemt de taken over van Saskia Bos die na haar kruisband blessure terug zal keren in de eerste selectie. Hoofdblokkeerster Isabel Kuhel komt over vanuit de VS en Sarah Daalderop maakt de stap vanuit Zaanstad. Emma Schepers zit de eerste helft van het seizoen in Amerika voor studie en zal naar verwachting de tweede helft van het seizoen weer aansluiten bij de selectie.

Selectie:

Ruth Zijlstra, Sophie ten Asbroek, Lisa de Groes, Isabel Kuhel, Desirée Nouwen, Saskia Bos, Kelly Ackermans, Brecht Gijsbertsen, Lisa van de Geer, Loladina Zwaanswijk, Sarah Daalderop, Lisan Kok en Taraymie Bleijert

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Valse start voor vrouwen van US Volleybal