Christophe George terug van weggeweest bij US Amsterdam
Foto: JohnsPictures.nl

Christophe George terug van weggeweest bij US Amsterdam

Het bestuur van US is heel blij om te melden dat Christophe George aangesteld is als trainer/coach van Pharmafilter US dames 1. Met het aanstellen van de Nieuw-Vennepse oefenmeester heeft US iemand gevonden die de ambitie van de club deelt om terug te keren naar de Eredivisie.

Een oude bekende

Christophe George is een oude bekende van de club. Vijf jaar geleden wist hij met US heren 1 te promoveren naar de topdivisie. Vervolgens werd er ook nog een 2de plek in de topdivisie behaald. Nu gaat hij, naast zijn commitment voor Pharmafilter US dames 1, ook zijn kennis en kunde inzetten voor de gehele dameslijn van US.

Binnen drie jaar terug naar Eredivisie

De doelstelling van het eerste damesteam is om binnen drie jaar terug te keren in de Eredivisie. Om dit doel te bereiken, is het cruciaal om een goede staf te hebben. Deze zal, naast Christophe George als hoofdtrainer, bestaan uit Sebastien de Paula als eerste assistent en Bram Brouwer als tweede assistent. De scouting zal worden verzorgd door Jelmer Lubberts.

Voorbereidingen in volle gang

De voorbereidingen voor het volgende seizoen zijn al in volle gang. De staf zal nog verder worden uitgebreid met een fysiotherapeut die samen met Bram Brouwer de krachttraining en fysieke begeleiding zal gaan leiden. Tevens is het team nog op zoek naar versterking op het midden. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar [email protected].

VTA Sport

Gerelateerd artikel:

VOC Amsterdam maakt zich op voor eerste finaleduel

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam