Dames US revancheren zich met winst tegen Orion
Foto John van Geenen, sportfotograaf van JohnsPictures.nl

Dames US Volleybal Amsterdam revancheren zich met winst tegen Orion

De volleybalsters van US Amsterdam hebben zich gerevancheerd. Na de nederlagen die werden geleden tegen Apollo en Alterno. In de Amstelcampus versloeg US Amsterdam tegenstander Orion met 3-1.

Orion snoepte nog wel een set af van US Amsterdam

Na een snelle 2-0 voorsprong in sets en een voorsprong in de derde set, voorkwam tegenstander Orion een kansloze 3-0 nederlaag door de derde set van de Amsterdammers af te snoepen.

Feestje

Uiteindelijk won de Amsterdamse ploeg vrij eenvoudig de laatste set en kon er na afloop een feestje gebouwd worden op de overwinning. US speelt aankomende zaterdag om 19:30 uur de uitwedstrijd tegen Veracles DS 1 in Groningen. Veracles is voorafgaand favoriet en staat op de derde plek van de ranglijst. US staat op de vijfde plek.

Amstelcampus in Amsterdam Oost

De vrouwen van US Amsterdam spelen hun thuiswedstrijden in de Amstelcampus in Amsterdam Oost. De Sporthal is gelegen tussen veel studiegelegenheden. Dat maakt de volleybalclub in Amsterdam aantrekkelijk voor studenten die daar in de buurt studeren. De sporthal ligt van alle sportgelegenheden van de sportclubs het dichts bij het centrum van Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Loodzware loting US volleybal halve finale