Veltman start in Ajax-basis tegen Tottenham

Veltman start in Ajax-basis tegen Tottenham
Foto: Jeroen ten Dolle

Veltman start in Ajax-basis tegen Tottenham

Joel Veltman start dinsdagavond in de basis tijdens de halve finale wedstrijd van Ajax tegen de Spurs in Londen. Dat nieuws heeft trainer Erik ten Hag bekend gemaakt. Ajax start met de volgende spelers aan de kraker in Engeland: Onana, Veltman, De Ligt, Blind, Tagliafico, Schone, De Jong, Ziyech, Van de Beek, Neres en Tadic.

Opponent Tottenham Hotspur start vermoedijke met de volgende spelers: Lloris; Sanchez, Alderweireld, Vertonghen; Trippier, Sissoko, Wanyama, Rose; Eriksen, Alli en Lucas Moura.

Omstreeks 20:00 uur Nederlandse tijd begint het uitvak in het spliksplinter nieuwe voetbalstadion van Tottenham Hotspurs al aardig vol te raken. Ook in de rest van het stadion druppelen langzaam de Engelse toeschouwers het stadion in.

Op straat in Amsterdam zijn het vooral mensen die in het rood wit gekleed zijn. De kroegen begonnnen al vanaf 19:00 uur ‘s avonds vol te lopen met publiek. In sommige voetbalcafe’s in de stad kan er zelfs al bijna niemand meer bij.

De wedstrijd in Londen begint vanavond om 21:00 uur. De return tussen de beide ploegen wordt op woensdag 8 mei gespeeld. Die wedstrijd start evenals vanavond om 21:00 uur Nederlandse tijd.

VTA Sport

Lees ook: Opperbeste stemming Ajax supporters in Londen 

Gerelateerd: Blog Ajax in de CL the Road to the Final