Groot scherm in Amsterdam: EK VOETBAL 2024
Cafe Chris Scholten heeft ook een groot scherm in Amsterdam tijdens het EK VOETBAL 2024

Zoek jij een groot scherm in Amsterdam voor het EK VOETBAL 2024? Het Europees Kampioenschap VOETBAL start dit jaar op 14 juni en duurt tot en met 14 juli. Inmiddels is het team van bondscoach Ronald Koeman doorgedrongen tot de halve finale. Natuurlijk erg leuk om deze kraker met je vrienden op groot scherm in Amsterdam te kijken.

Café Chris Scholten

We beginnen dit Oranjelijstje met Café Chris Scholten in De Pijp. Bij deze kroeg gelegen aan de Van Wou straat is het reuze gezellig om naar het Nederlands Elftal te kijken. Het is nog een ouderwetse bruine kroeg met Mokumse gastvrijheid. Jong tot en met oud gaan hier voetbal kijken.

Adres: Van Woustraat 104

Rivièra Amsterdam

We gaan van De Pijp naar de Rivierenbuurt. Daar zit de gezellige Rivièra Amsterdam waar je op groot scherm naar Oranje kan kijken. We hebben hier zelf al wat leuke voetbalavondjes mogen meemaken. Vandaar dat we deze plek van harte kunnen aanraden.

Adres: Rijnstraat 11

Eetcafé de Avonden

Oranje zien winnen in Amsterdam-Oost? Dan kan je best eens een bezoekje brengen aan Eetcafe de Avonden aan de Middenweg. In deze echte Amsterdamse kroeg kijk je op een van de grote schermen en kan je ook nog eens lekkere gerechten bestellen.

Groot scherm in Amsterdam: EK VOETBAL 2024

Adres: Middenweg 398

Café Hans

Weer zo’n typisch Amsterdams bruin café waar je heerlijk naar het EK kan kijken. Café Hans is gelegen aan de Amstelveenseweg dichtbij het Vondelpark.

Groot scherm in Amsterdam: EK VOETBAL 2024

Adres: Amstelveenseweg 69

Café De Fluiter

Het echte Amsterdamse café om de hoek waar je welkom wordt onthaalt. Super gezellige plek om onze jongens naar de overwinningen te schreeuwen.

Adres: Admiraal de Ruijterweg 270

Café ’t Binnepretje

Wil je het Nederlands Elftal kijken in Bos & Lommer? Stap dan eens binnen bij Café ’t Binnepretje. Dit is een gezellige buurtkroeg om naar Oranje te kijken.

Adres: Bos en Lommerweg 133

Westergasterras

“Na een wat stroeve poulefase begint het team van Koeman nu eindelijk echt op stoom te komen en was de heerlijke overwinning op Roemenië meer dan terecht. Zaterdag wacht de kwartfinale tegen Turkije. De eerste 4 wedstrijden zonden we nog “klein” uit op slechts een 15 m2 buitenscherm en alleen op ons eigen terras. Maar vanaf de kwartfinale mogen wij van de gemeente het hele Klönneplein pakken”, is te lezen op de website van het Westergasterras.

Afbeeldingcredits: Westergasterras

Adres: Klönneplein 6

Café Thijssen

Elke wedstrijd dit EK wordt bij het gezellige Café Thijssen uitgezonden. Deze kroeg is gelegen aan de Brouwersgracht in de Jordaan.

Groot scherm in Amsterdam: EK VOETBAL 2024

Adres: Brouwersgracht 107

Café Bouwman

Wat dacht je ervan om Koeman’s elftal aan te moedigen in Café Bouwman? Er is altijd een gezellige sfeer om naar de wedstrijd te kijken.

Adres: Utrechtsestraat 102

Melkweg

Aankomende woensdagavond 10 juli om 21:00 uur speelt het Nederlands elftal de halve finale tegen Engeland in het iconische Westfalenstadion van Dortmund.

Deze zinderend spannende wedstrijd zenden we die avond live uit op een groot scherm in de MAX. Tussendoor tovert Robin Jay de zaal om tot bruine kroeg en kan er (van links naar rechts) gehost worden op de gekste en gezelligste EK tunes.

Adres: Lijnbaansgracht 234A

Boom Chicago

Boom Chicago biedt een unieke voetbalervaring met nieuwe beamers en tafelservice. Mis geen enkele actie van de wedstrijd dankzij de geweldige sfeer en uitstekende service.

Adres: Rozengracht 117

PS Heb jij nog een leuke tip voor in dit artikel? Stuur een e-mail naar [email protected].

 

 

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam