Groot scherm in Amsterdam
Riviera Amsterdam Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Wil jij Feyenoord tegen Ajax op een groot scherm in Amsterdam kijken? In de hoofdstad zijn genoeg leuke kroegen waar je de wedstrijd op groot scherm kunt bekijken. Natuurlijk kun je de wedstrijd thuis gaan kijken. Maar is het niet veel gezelliger om samen met je vrienden op een groot scherm in Amsterdam te kijken? Wij vinden van wel! Gelukkig begint de wedstrijd van Ajax zondag om 14:30 uur. Het volledige duel kan dus gewoon in de kroeg gekeken worden! We maakten een overzicht van leuke plekken om de wedstrijd op groot scherm in Amsterdam te kijken!

Bruincafé Marcella

Bij Bruincafé Marcella kijken ze uit naar de uitwedstrijd van Ajax in Rotterdam. Het duel wordt live op tv en groot scherm uitgezonden. Voor de mensen die nog moeten eten… Er staan allerlei keuzemogelijkheden op de kaart, waaronder een pistoletje met vers gemaakte eiersalade en goed gevulde erwtensoep met worst, roggebrood en spek!

Adres: Amstelveld 21

Café Mokum

Op het Leidseplein vierde Ajax mooie successen! Voor de wedstrijd tegen Feyenoord willen ze er bij Café Mokum weer een mooi Ajax-feest van maken! Iedereen is van harte welkom om hier Ajax te zien vlammen tegen de Turken!

Adres: Leidseplein 18

Café Kiebêrt

Ajax kijken in combinatie met lekkere bitterballen? Bij Café Kiebêrt kijk je in een gezellige ambiance op groot scherm naar de wedstrijd!

Adres: Marathonweg 2

Café De Zeemeeuw

Vriend van VTA Barry Assink adviseerde ons deze gezellige kroeg op de Zeedijk. In dit sfeervolle café ademt het Amsterdam en Ajax. Superleuk om hier een wedstrijd van Ajax te kijken! Helemaal tegen Feyenoord zal er een mooie sfeer te ervaren zijn!

Adres: Zeedijk 102

Eetcafé de Avonden

De Avonden staat steevast in ons rijtje met kroegen in Amsterdam waar je op een groot scherm naar voetbal kunt kijken. Neemt u gerust plaats naast stamgast en Ajax-watcher Ramon Ensing. In deze echte Mokumse kroeg kijk je met gezellige Amsterdammers naar de wedstrijd!

Adres: Middenweg 398

Rivièra Amsterdam

Mooi om te zien dat bij Rivièra Amsterdam iedere Ajax-wedstrijd trouw de Ajax-vlaggen worden uitgehangen. We zijn hier al een paar keer geweest om naar voetbalwedstrijden te kijken. De sfeer is helemaal top en je kunt op verschillende schermen kijken. Vaak staat er ook nog wat lekkers op het menu!

Adres: Rijnstraat 11

Café Gijs de Rooy

Bij deze toffe buurtkroeg kun je Ajax op groot scherm kijken. De laatste keer dat we er waren serveerden ze lekkere hapjes die constant rondgaan. Je hebt er veel lekkere diverse bieren. Een super leuke plek om de godenzonen te zien schitteren!

Adres: Javastraat 1

Café Chris Scholten

Bij Café Chris Scholten kun je altijd gezellig naar Ajax kijken! Je kijkt tussen de echte Amsterdammers uit de Pijp. Gasten worden welkom geheten met een mega grote Ajax vlag die voor het raam hangt. Er hangt hier altijd een echte Mokumse sfeer!

Adres: Van Woustraat 104

Café Hans

Café Hans is een ouderwets gezellige typisch Amsterdamse kroeg, waar de Perzische kleedjes nog op tafel liggen. Zelf zijn we hier een paar keer geweest om een wedstrijd te kijken en de sfeer is super gezellig!

Adres: Amstelveenseweg 69

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam