Opperbeste stemming Ajax-supporters in Londen

Opperbeste stemming Ajax-supporters in Londen
Foto: R. de Haas

Een opperbeste stemming van Ajax-supporters in Londen dinsdagmiddag. Ajax speelt vanavond de belangrijke Champions League wedstrijd tegen Tottenham Hotspurs. Naast dat het uitvak volledig is uitverkocht zijn er een hoop extra supporters naar Londen afgereisd. Zij nemen plaats in de Tottenham vakken of kijken de wedstrijd in één van de vele Engelse pubs die de Engelse stad rijk is.

“De sfeer is hier fantastisch. We lopen met een gezellige groep Ajax-supporters nu richting het stadion van The Spurs. Het begint nu wel echt te kriebelen hoor”, aldus Joost, een vaste supporter die al jaren zijn club achterna reist in Europa.

Ook in Amsterdam is de spanning richting de wedstrijd al de hele dag voelbar. Kroegen maken zich op voor de wedstrijd. Zij ‘rollen’ de grote schermen uit, hangen extra Ajax spullen uit en zetten vooral het bier ijskoud. Naar verwachting zitten de kroegen in Amsterdam vanavond propvol met Ajax-supporters.

De wedstrijd in Londen begint vanavond om 21:00 uur. De return in Amsterdam staat op woensdag 8 mei 2019 op het programma. Ook in de Nederlandse hoofdstad begint de wedstrijd om 21:00 uur.

VTA Sport

Lees ook: Tottenham Ajax kijken op groot scherm in Amsterdam

Gerelateerd: Blog Ajax in de CL the Road to the final