Damloop by night bijna uitverkocht
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Damloop by night bijna uitverkocht

De Damloop by night is bijna uitverkocht! Donderdagmorgen waren er nog maar 50 startbewijzen te vergeven voor de loop van 5 Engelse Mijl. Dat maakte de organisatie donderdag bekend. Inschrijven is nog mogelijk tot en maandag 28 augustus 2017 tenzij voor die tijd de laatste kaarten zijn verkocht. De Damloop by night vindt plaats op zaterdagavond 16 september en er kunnen maximaal 15.000 lopers meedoen. Het parcours doet onder andere de Burcht, Zuiddijk en het waterrijke gebied rondom de Voorzaan aan.

Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl

Voor de 10 Engelse Mijl die wordt gelopen op zondag 17 september 2017 is inschrijven zelfs al niet meer mogelijk wegens het bereiken van de deelnemerslimiet. Alleen wedstrijdlopers die in het bezit zijn van een wedstrijdlicentie van de Atletiekunie kunnen zich nog inschrijven voor dit onderdeel. Enkele goede doelen bieden nog wel startbewijzen aan voor de 10 Engelse Mijl recreatie. Meer informatie hierover vind je op www.damloop.nl. In totaliteit zullen er 50.000 hardlopers meedoen tijdens deze 33e editie.

Damloop by night bijna uitverkocht
Damloop 2016.
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Mini’s

Voor zowel de Mini Dam tot Damloop in Zaandam en in Amsterdam kunnen deelnemers zich nog inschrijven. Deze inschrijving sluit op 4 september. De evenementen zijn onderdeel van het Dam tot Dam Weekend, dat met 87.000 deelnemers het grootste sportieve weekend van Nederland is. Le Champion organiseert op zaterdag 16 september ook de Dam tot Dam Wandeltocht voor 16.000 wandelaars. Een dag later vindt de Dam tot Dam FietsClassic plaats met maximaal 6.000 fietsers.

vrijetijdamsterdam.nl