“Een schandalig slechte wedstrijd van onze kant”

“Een schandalig slechte wedstrijd van onze kant”
Aristos-trainer Roestenburg was niet te spreken over de prestatie van zijn ploeg. Foto: Luc van Leeuwen

“Een schandalig slechte wedstrijd van onze kant”

Def-fire Aristos Amsterdam heeft in de Eredivisie een dikke nederlaag moeten incasseren in de provincie Utrecht. Amsterdams hoogst spelende handbalteam bij de mannen verloor met 28-17 van Stipt Payroll Houten. De ‘geel/blauwen’ staan nu op de 10e plek in de Eredivisie.

“Een schandalig slechte wedstrijd van onze kant”, aldus trainer Maarten Roestenburg. “We speelden zonder beleving en hadden geen enkele intentie om een goed resultaat neer te zetten. De week daarvoor was er al dramatisch getraind met een hele lage opkomst. Dat is gewoon vragen om problemen. Dan verdien je niks en wordt je terecht afgeschoten. Een wanprestatie”, vertelt de Aristos-trainer al zuchtend.

Roestenburg vervolgt: “Ik heb ook tegen die jongens gezegd. Als ze er niet voor willen vechten dan kun je net zo goed thuis blijven. Twee spelers haalden een voldoende, de rest was zwaar onvoldoende. Op deze wijze gaan we geen punten pakken. Maar goed, nu weer neuzen naar voren en de rug rechten. Volgende week spelen we tegen Tachos thuis. Daarna staan er twee hele belangrijke wedstrijden op het programma. Tegen Aalsmeer 2 en ARBO Rotterdam die we echt moeten winnen. Dan stijgen we zo weer op de ranglijst.”

Roestenburg sluit af: “Maar dit soort uitslagen wil ik gewoon echt niet meer hebben.”

vrijetijdamsterdam.nl