Rachel de Haze verlengt contract met VOC Amsterdam
Rachel de Haze samen met VOC voorzitter André Zeldenthuis. Foto: VOC Amsterdam

Handbalvereniging VOC Amsterdam en Rachel de Haze hebben hun bestaande overeenkomst met 1 jaar verlengd, de huidige overeenkomst liep tot deze zomer en zal nu doorlopen tot einde seizoen 2023-2024.

In de afgelopen jaren heeft Rachel bewezen heel goed jonge talentvolle speelsters klaar te kunnen stomen voor het hoogste niveau in Nederland. Veel talenten hebben daardoor ook een stap kunnen zetten naar topploegen in het buitenland. Daarnaast weet zij elk seizoen weer een sterk team neer te zetten, wat meedoet om de prijzen.

Onder haar leiding werd het vlaggenschip afgelopen jaar 2de van Nederland en het talententeam werd kampioen in de 1e divisie. Ook dit seizoen staat het talententeam bovenaan en is het eerste team volop in de race voor het landskampioenschap. Beide teams spelen ook nog bij de laatste 8 van de nationale beker.

Prestaties die er niet om liegen! Toch geeft Rachel zelf aan nog niet klaar te zijn met OTTO Work Force VOC.

Rust en duidelijkheid in Amsterdam.

Het grootste deel van de technische en medische staf heeft inmiddels ook al aangegeven te zullen blijven. Met het vroegtijdig vastleggen van Rachel, technische en medische staf heeft het bestuur getracht duidelijkheid te creëren naar speelsters, maar ook naar de buitenwereld.