Geen stunt voor handbalploeg Aristos tegen Arnhem
Maarten Roestenburg. Foto: Luc van Leeuwen

Geen stunt voor handbalploeg Aristos tegen Arnhem

De handballers van Aristos Amsterdam hebben afgelopen weekend in de Eredivisie wedstrijd tegen DFS Arnhem niet kunnen stunten. In Amsterdam werd het 19-22 in het voordeel van de ploeg die als favoriet vanuit Gelderland naar Amsterdam kwam.

De formatie van Roestenburg staat nu op de elfde positie

De ploeg van trainer Maarten Roestenburg staat nu op de elfde positie van de ranglijst. Aankomend weekend spelen de ‘blauw/gelen’ tegen SMEZO BFC. Zij staan momenteel op de zesde plek van de ranglijst.

Over Aristos Amsterdam

Aristos Amsterdam is een handbalclub uit Amsterdam. Het eerste mannenteam speelt in Nederland in de Eredivisie. De thuiswedstrijden van de ‘blauw/gelen’ worden gespeeld in de Amsterdamse Aristoshal.

Aristos is een stadse cultuurclub

De stadse cultuurclub wordt tijdens haar thuis duels aangemoedigd door de Aristos Ultras die er langs de lijn al zingend en springend een mooi feest van maken.

Strijden tegen degradatie

In tegenstelling tot andere clubs in de handbal Eredivisie wordt er bij Aristos niet zo vaak getraind en staat de gezelligheid vaak voorop. De club uit Amsterdam strijd al jaren tegen degradatie. Vaak lijkt het alsof de ploeg eruit gaat maar op het laatste moment weet Aristos zich mooi te handhaven.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Zenuwslopende ontknoping nadert voor Aristos Amsterdam 

Belangrijke wedstrijd voor Aristos Amsterdam