Aristos Amsterdam verliest met opgeheven hoofd
Aristos trainer Roestenburg. Foto: Luc van Leeuwen

Aristos Amsterdam verliest met opgeheven hoofd

Aristos Amsterdam verliest met opgeheven hoofd. In de Nederlandse Eredivisie werd de negende wedstrijd op rij verloren. In de thuiswedstrijd tegen ‘Green Park Aalsmeer’ was de score uiteindelijk 26-35 in het voordeel van de tegenstander uit Aalsmeer.

Ondanks dat er niet werd gewonnen was trainer Maarten Roestenburg niet pessimistisch gestemd. “We weten iedere wedstrijd dat we waarschijnlijk niet gaan winnen en dat we het maximale moeten geven. Meer kunnen we er niet aan doen. Tegen Aalsmeer konden we 40 minuten meekomen en daarna was de koek op. Tja, we hadden twee wissels en in de wedstrijd twee blessure gevallen, dan weet je helemaal dat het lastig gaat worden.

Het siert het team dat niemand zijn koppie laat hangen en we spelen creatief handbal. Maar ja, nogmaals doordat we in de breedte tekort komen kunnen we het niet de hele wedstrijd volhouden.

Dit is voor ons maximaal presteren. We zullen er vrede mee moeten hebben. Het zijn jonge spelers dus een tijd zoals we deze nu beleven is ook weer erg leerzaam voor ze”, laat Aristos-trainer Roestenburg ten slotte weten.

Door: Rik Verkaik

vtasport.nl

Gerelateerd artikel:

Maura Visser neemt afscheid in stijl met bronzen plak tijdens het EK 

Foto album: rondom jumping Amsterdam 2018