ZEN SPECIAL MET FILMVERTONING BIJ PLLEK

ZEN SPECIAL MET FILMVERTONING BIJ PLLEK

Woensdag 27 september vanaf 17:00 uur presenteert Pllek i.s.m. Cinemien en Natural Yoga de ‘ZEN SPECIAL MET FILMVERTONING BIJ PLLEK’. De filmvertoning is de voorvertoning van de documentaire Walk With Me (2017) over de boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh. Voorafgaand aan de film vindt er een rustgevende yogasessie plaats en wordt er speciale aandacht besteedt aan mindfulness.

Yogasessie

Het programma begint met een yogasessie ondersteund door live muziek, begeleid door yogini’s Daphne Koken en Irene Sportel (beperkt aantal plaatsen beschikbaar). Tijdens de inloop/pauze wordt je verwend met de Love Bites van Chef Thor, levenskunstenaar en Godfather van de vegetarische bitterballen.

Mindfulness

Na deze smaak explosie neemt George Langenberg, verbonden aan het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam, je mee in een mindfulness beleving. Ook inhoudelijk wordt er aandacht aan het onderwerp besteed; debatleider en mindfulness trainer Ed Caffin interviewt George Langenberg over de invloed van mindfulness in het Westen en het belang ervan in ons dagelijks leven. Je kunt er ook voor kiezen om pas na de yogasessie aan te schuiven.

Programma Walk with Me | Zen Special

17.00 – 18.15 Yoga met live muziek door Daphne Koken & Irene Sportel
18:15 – 19:00 Free Tea & Love Bites van Chef Tor
19.00 – 20.00 Mindfulness experience met George Langenberg
20.15 – 20.30 Film introductie door Ed Caffin & George Langenberg
20.30 – 22.00 Film vertoning ‘Walk with Me’ (2017)
22.00 – tot eind Stille nabeschouwing

vrijetijdamsterdam.nl

Wist je al Pllek debuteert tijdens ADE? We schreven hier eerder een artikel over.